Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος): Τυχόν παράταση του μνημονίου θα είναι διάρκειας έως ένα μήνα

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος): Τυχόν παράταση του μνημονίου θα είναι διάρκειας έως ένα μήνα
Η όποια συμφωνία με τους δανειστές δεν θα είναι νέο μνημόνιο, αλλά συμφωνία εξόδου από το μνημόνιο τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος
Την θέση ότι τυχόν παράταση του υφιστάμενου ευρωπαϊκού προγράμματος στήριξης, το οποίο λήγει στα τέλη του 2014, θα είναι διάρκειας έως ένα μήνα - και όχι έξι μήνες όπως ζητούν οι δανειστές – εξέφρασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.
Σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ η κα. Βούλτεψη υπογράμμισε ότι η όποια συμφωνία υπογραφεί με την τρόικα δεν θα είναι ένα μνημόνιο, αλλά μια συμφωνία εξόδου από το μνημόνιο που θα δεσμεύει την χώρα να προχωρήσει στην ανάπτυξη.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι η κυβέρνηση δεσμεύεται πως δεν θα υπάρξουν μειώσεις στις συντάξεις, παρά το ότι το ασφαλιστικό αποτελεί μέρος της διαιπραγμάτευσης.
Παράλληλα η κα. Βούλτεψη έβαλε κατά του ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο και επέρριψε ευθύνες για την άνοδο των spread.
«Δυστυχώς οι αγορές ακούν αυτόν που φωνάζει» τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, αναφέροντας πως «όλα συνδέονται» με το ότι «η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που έχει μια τέτοια ανεύθυνη αντιπολίτευση».
Μάλιστα η κα. Βούλτεψη υποστήριξε πως κατά τις επαφές που είχε ο κ. Σταθάκης με επενδυτικά κεφάλαια στο Λονδίνο, έδωσε υποσχέσεις πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσφέρει υπηκοότητα σε μετανάστες προκειμένου να δημιουργηθεί δεξαμενή φτηνού εργατικού δυναμικού στην Ελλάδα.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης