Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τι δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις: Πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ με προβάδισμα έως και 10% - «Μάχη» για την 3η θέση μεταξύ Χ.Α. και Ποταμιού

Τι δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις: Πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ με προβάδισμα έως και 10% - «Μάχη» για την 3η θέση μεταξύ Χ.Α. και Ποταμιού
Από 3,5 έως 10 μονάδες το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ
Εδραίωση του προβαδίσματος του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ καταδεικνύουν οι τελευταίες τέσσερις δημοσκοπήσεις, οι οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες.
Ειδικότερα, οι τελευταίες τέσσερις δημοσκοπήσεις παρέχουν ένα σημαντικό προβάδισμα στην αξιωματική αντιπολίτευση, το οποίο κυμαίνεται από τις 3,5 έως και τις 10 ποσοστιαίες μονάδες!
Στο μέτωπο της τρίτης θέσης, η Χρυσή Αυγή φαίνεται πως έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι του «Ποταμιού», ενώ το ΠΑΣΟΚ δίνει μάχη προκειμένου να υπερβεί το 5%.
Πιο αναλυτικά, δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ», δίνει προβάδισμα 7,5 ποσοστιαίων μονάδων στο ΣΥΡΙΖΑ, με τα ποσοστά των κομμάτων να διαμορφώνονται ως εξής:
ΣΥΡΙΖΑ: 27,5% - ΝΔ: 20% - Χ.Α.: 6,5% - Ποτάμι: 6% - ΚΚΕ: 5,5% - Ελιά: 3,5% - ΑΝΕΛ: 3%
Παράλληλα, σε δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για τον τηλεοπτικό σταθμό «Action24» ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 27% ενώ η ΝΔ έπεται με 22%.
Η κατάταξη των υπόλοιπων κομμάτων είναι η εξής: ΠΑΣΟΚ: 7% - Χ.Α.: 6,5% - ΚΚΕ: 6% - Ποτάμι: 6% - ΑΝΕΛ: 3,5%
Προβάδισμα 10 ποσοστιαίων μονάδων στο ΣΥΡΙΖΑ δίνει και η δημοσκόπηση της Palmos Analysis για λογαριασμό του tvxs.gr.
Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 27,4% , η ΝΔ 17,4% , η Χ.Α. 6,6% , το ΚΚΕ 5,4% , το Ποτάμι 5,2% , το ΠΑΣΟΚ 3,5% και οι ΑΝΕΛ 2,8%.
Τέλος, η δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα Παραπολιτικά παρέχει προβάδισμα 3,5 μονάδων στο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συγκεντρώνει 24% και ακολουθούν η ΝΔ με 20,5% , το Ποτάμι με 5,5% , το ΠΑΣΟΚ με 4,6% και η Χ.Α. με 4,5%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης