Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις διεκδικεί ο Κων. Μητσοτάκης - Συνάντηση με τον Κ. Παπούλια

Ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις διεκδικεί ο Κων. Μητσοτάκης - Συνάντηση με τον Κ. Παπούλια
Σήμερα στις 14:00 η συνάντηση των δύο ανδρών
Σειρά πρωτοβουλιών έχει αναλάβει ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, καθώς μετά τον Π. Καμμένο θα συναντηθεί και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλια.
Ειδικότερα, η συνάντηση, η οποία προγραμματίστηκε για σήμερα Παρασκευή, στις 14:00 το μεσημέρι,, θα πραγματοποιηθεί κατόπιν πρωτοβουλίας του Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος φαίνεται πως επιθυμεί έναν ενεργότερο ρόλο στις κρίσιμες στιγμές, που διανύει η χώρα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Βήμα», ο Κ. Μητσοτάκης θα εκφράσει στον Κ. Παπούλια την ανησυχία του στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, αλλά και τις δραματικές επιπτώσεις μίας τέτοιας εξέλιξης στην ελληνική οικονομία.
Ας σημειωθεί στο περιθώριο της σημερινής συνάντησης με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, ο πρώην πρωθυπουργός σημείωσε πως «οι πρόωρες εκλογές θα θέσουν σε περιπέτειες τη χώρα και θα οδηγήσουν σε έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ», προειδοποίησε ο πρώην πρωθυπουργός.
Όπως τόνισε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, χρειάζεται ευρύτερη πολιτική συναίνεση.
«Πρέπει να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας και να βάλουμε το εθνικό συμφέρον πάνω από το προσωπικό» κατέληξε ο Κ. Μητσοτάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης