Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης (ευρωβουλευτής Ελιά): Επικριτικός στην απόφαση Παπανδρέου να ιδρύσει νέο κόμμα

tags :
Ανδρουλάκης (ευρωβουλευτής Ελιά): Επικριτικός στην απόφαση Παπανδρέου να ιδρύσει νέο κόμμα
Δεν υπάρχει η πολυτέλεια σήμερα ο καθένας να έχει προσωπική τακτική τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης
Επικριτικός απέναντι στον Γιώργο Παπανδρέου αναφορικά με την απόφαση του να προχωρήσει στη δημιουργία νέου κόμματος εμφανίστηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης ευρωβουλευτής της Ελιάς.
«Δεν δικαιούται κανείς από αυτήν την παράταξη που έγινε πρωθυπουργός ή υπουργός να έχει οποιαδήποτε σκέψη να διασπάσει την παράταξη» ανέφερε σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Ανδρουλάκης.
Όπως είπε, «σήμερα δεν υπάρχει η πολυτέλεια ο καθένας να έχει προσωπική τακτική» και σε αυτό το πλαίσιο, κάλεσε όποιον έχει διαφωνίες να τις εκφράσει στα θεσμικά όργανα του κόμματος και να μην περιφέρεται στα κανάλια.
Αναφορικά με την προεδρική εκλογή ο κ.Ανδρουλάκης υποστήριξε ότι το εθνικό συμφέρον πρέπει να είναι πάνω από το κομματικό συμφέρον.
Ο ευρωβουλευτής της Ελιάς υπογράμμισε πως πρέπει να υπάρξει συναίνεση στο ζήτημα της προεδρικής εκλογής, τονίζοντας ότι «στη συναίνεση κάτι δίνεις, κάτι παίρνεις».
Κληθείς να σχολιάσει τις καταγγελίες Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του για να ψηφίσει ΠτΔ, ο κ.Ανδρουλάκης υποστήριξε ότι εάν είναι αληθής, είναι πάρα πολύ σοβαρή, αν και σημείωσε πως πρέπει να περιμένουμε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης