Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παρέμβαση Τσίπρα - Σοβαρή υπόθεση η καταγγελία Χαϊκάλη - Θα περάσουμε δύσκολα

Παρέμβαση Τσίπρα - Σοβαρή υπόθεση η καταγγελία Χαϊκάλη - Θα περάσουμε δύσκολα
Σοβαρή κρίνει την καταγγελία Χαϊκάλη ο Αλέξης Τσίπρας
(upd) Την παρέμβαση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσαν οι καταγγελίες του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλου Χαϊκάλη, περί χρηματισμού του προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 
«Εκτιμώ ότι η καταγγελία Χαϊκάλη είναι σοβαρή υπόθεση», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πάντως υποστήριξε πως θα τοποθετηθεί αφού πρώτα εξετάσει τα στοιχεία.
«Εμείς εδώ και καιρό έχουμε επισημάνει ότι ακολουθείται ένας δρόμος ολισθηρός, ένας δρόμος μεθοδεύσεων και πιέσεων  διότι επιχειρείται να τετραγωνιστεί ο κύκλος. Όταν δεν υπάρχει πλειοψηφία κοινοβουλευτική και κοινωνική για την ανοχή στην συνέχεια των μνημονίων και ο πρωθυπουργός εξαγγέλει εδώ και μήνες ότι έχει μαξιλαράκια, θα βρει τους 180, τότε αντιλαμβάνεστε ότι έχει κάνει μια ολισθηρή επιλογή. Θα δούμε τις  καταγγελίες και θα τις εκτιμήσουμε. Σε κάθε περίπτωση η χώρα πρέπει να βγει από τον βούρκο» είπε ο κ.Τσίπρας κατόπιν συνάντησης που είχε με την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου.
«Θα περάσουμε δύσκολες στιγμές αλλά με το κεφάλι ψηλά και με το μυαλό στην αξιοπρέπεια του πολίτη, θα τα καταφέρουμε» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.
«Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι η επόμενη χρονιά θα φέρει τη λαϊκή κυριαρχία, την αλλαγή στην εξουσία και την αξιοπρέπεια» είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε: «Θα περάσουμε δύσκολες στιγμές καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη οικονομική κρίση αλλά θα θα το κάνουμε με το κεφάλι ψηλά. Εμείς τις δεσμεύσεις μας θα τις κάνουμε πράξη».  
Αναφερόμενος στην πρωτοβουλία της περιφέρειας Αττικής για την κάλυψη των εξόδων επανασύνδεσης του ηλεκτρικού ρεύματος σε νοικοκυριά που έχει γίνει διακοπή ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι αυτή θα γίνει πράξη. 
Διευκρίνισε ότι θα επανασυνδεθεί το ρεύμα σε 10.000 νοικοκυριά της Αττικής και ότι θα καλυφθούν και τα έξοδά τους για ένα χρόνο.
«Η δυνατότητα να αποκατασταθούν οι πληγές από τον εφαρμογή του μνημονίου είναι δυνατή αρκεί να υπάρχει βούληση. Αρκεί να υπάρχει η ευφυΐα για να κατανεμηθούν σωστά οι πόροι» υποστήριξε ο κ.Τσίπρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης