Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαραθώνια η κατάθεση του Γ. Αποστολόπουλου στον Εισαγγελέα

tags :
Μαραθώνια η κατάθεση του Γ. Αποστολόπουλου στον Εισαγγελέα
Καταθέτει ως ύποπτος

(upd) Συνεχίζεται αυτή την ώρα η κατάθεση στον εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλο του Γ. Αποστολόπουλου για την υπόθεση χρηματισμού που καταγγέλλει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Π. Χαϊκάλης.
Ο κ. Αποστολόπουλος πέρασε την πόρτα της εισαγγελείας λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι, όπου έχει κληθεί με την ιδιότητα του υπόπτου για τη διάπραξη του κακουργήματος της δωροδοκίας βουλευτή.

Νωρίτερα το bankingnews έγραφε: Στον Εισαγγελέα κατάφθασε σήμερα Σάββατο λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο φερόμενος και ως μεσάζων στην απίπειρας δωροδοκίας του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλου Χαϊκάλη, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Παύλο Σαράκη.
Ο κ. Αποστολόπουλος, όπως κατήγγειλε χθες ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης, είναι ο άνθρωπος που φέρεται να τον πλησίασε εκ μέρους τρίτων, με σκοπό να τον δωροδοκήσει, ώστε να ψηφίσει υπέρ στην εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με τον κ. Χαϊκάλη, ο Γιώργος Αποστολόπουλος του προσέφερε 700.000 ευρώ μετρητά, διακανονισμό για το δάνειό του και διάφορες άλλες οικονομικές διευκολύνσεις, συνολικού ύψους από 2 έως 3 εκατομμύρια ευρώ.

(πρώτη ενημέρωση 20/12 13:58)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης