Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος (ΑΝΕΛ): Ψεύδη τα όσα αναφέρονται για μονταρισμένο υλικό - Επικοινώνησε με Β. Κικίλια

Καμμένος (ΑΝΕΛ): Ψεύδη τα όσα αναφέρονται για μονταρισμένο υλικό - Επικοινώνησε με Β. Κικίλια
Ψευδή τα όσα δημοσιεύονται περί μονταρισμένου υλικού καταγγέλει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος
Επικοινωνία με τον Βασίλη Κικίλια είχε πριν από λίγο ο Π. Καμένος με αφορμή τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για μονταρισμένο υλικό που στοιχειοθετεί τις καταγγελίες για χρηματισμό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των ΑΝ.ΕΛ. ο υπουργός Δημόσιας Τάξης διαβεβαίωσε τον κ. Καμένο ότι ουδέποτε η ΕΛ.ΑΣ. με ανακοίνωσή της ή διαρροή χαρακτήρισε μονταρισμένο το οπτικο ακουστικό υλικό.

Ολόκληρη η ανακοίνωση των ΑΝ.ΕΛ.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος επικοινώνησε πριν από λίγο με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι ΔΕΝ υπάρχει ανακοίνωση ή διαρροή από την ΕΛ.ΑΣ. για μονταρισμένο υλικό και χαρακτήρισε ψευδή όσα σχετικά βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε υποχρεωμένοι να επαναλάβουμε αυτό που ανακοινώθηκε στην συνέντευξη τύπου της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου 2014:
Στην εισαγγελία παραδόθηκαν οι πρωτογενείς πηγές με αποθηκευμένα στην ενσωματωμένη μνήμη τους, το οπτικό και ηχητικό υλικό από τις συναντήσεις του Π. Χαϊκάλη με το πρόσωπο που αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει.
Πρόκειται για ένα ρολόι - κάμερα και ένα ηλεκτρονικό μαγνητόφωνο μέσα στα οποία υπάρχει το υλικό - ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ - από την πρωτογενή του αποθήκευση. Άρα είναι αμοντάριστα όλα όσα ελέχθησαν και καταγράφηκαν.

Δ.Α.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης