Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ασημακοπούλου (ΝΔ): Υπάρχει σχέδιο εκφοβισμού των βουλευτών για να μην βγει ΠτΔ

Ασημακοπούλου (ΝΔ): Υπάρχει σχέδιο εκφοβισμού των βουλευτών για να μην βγει ΠτΔ
Για σχέδιο των ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ για να μη βγει ΠτΔ κάνει λόγο η ΝΔ
Σχέδιο εκφοβισμού και εκβιασμού των βουλευτών κατήγγειλε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ασημακοπούλου, αναφερόμενη στις καταγγελίες του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παύλου Χαϊκάλη.
Ειδικότερα μιλώντας στον Real Fm 97.8 η κ. Ασημακοπούλου ανέφερε:
«Είναι δυνατόν να μην βλέπει κανείς ότι αυτό είναι ένα μεμονωμένο γεγονός; Ότι είχε ξεκινήσει ο κ. Σκουρλέτης να μιλάει για κουμπαράδες και μετά είχαμε αυτό το απίστευτο επεισόδιο δωροδοκίας μέσω facebook με την Ξουλίδου και τώρα ξαφνικά υπάρχει αυτή η φαρσοκωμωδία που εξελίσσεται με τον Λαζόπουλο και μονταρισμένα βίντεο;».
«Ο πιο απλός άνθρωπος βλέπει ότι υπάρχει ένα σχέδιο εκφοβισμού και εκβιασμού των βουλευτών για να μην πάρουμε τους 180», τόνισε.
«Ο Πρωθυπουργός και όσοι στηρίζουμε την κυβέρνηση είπαμε να ψηφίσουν οι βουλευτές όπως νομίζουμε. Βάζουμε το διακύβευμα, είναι σημαντικό να μην γίνουν εκλογές, ο κόσμος δεν θέλει εκλογές, είναι σημαντικό να παραμείνει σταθερή η κατάσταση στη χώρα, να πάμε στην επόμενη μέρα και όποιος θέλει ψηφίζει. Αυτό το κλίμα το νοσηρό δεν το έχει δημιουργήσει η Νέα Δημοκρατία» υπογράμμισε.
«Αυτό που θέλουμε» συνέχισε η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας «είναι να βγάλουμε πρόεδρο της Δημοκρατίας».
«Αν όμως αυτό δεν γίνει, με ευθύνη της βουλής των Ελλήνων, θα δώσουμε τη μάχη σπίτι σπίτι διότι δεν πρόκειται να επιστρέψουμε στον ΣΥΡΙΖΑ να έρθει στην εξουσία», πρόσθεσε.
Αναφορικά με το διάγγελμα του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά επεσήμανε ότι «ήταν κίνηση συναίνεσης και έδειξε ότι τα σοβαρά πράγματα που πρέπει να γίνουν σε αυτή τη χώρα αυτή τη στιγμή είναι να κλείσει η αξιολόγηση, να εξασφαλίσουμε την επόμενη μέρα της χώρας και να τελειώσουμε τη Συνταγματική Αναθεώρηση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης