Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο Τσίπρας ζητά από τον Κουβέλη τη διάλυση της ΔΗΜΑΡ

ΣΥΡΙΖΑ: Διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο Τσίπρας ζητά από τον Κουβέλη τη διάλυση της ΔΗΜΑΡ
Στη ΔΗΜΑΡ καταγγέλλουν ότι πρόκειται για «επιχείρηση πολιτικής σκοπιμότητας στο πλαίσιο της εύρεσης των 180 βουλευτών»
Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους διαψεύδει η Κουμουνδούρου δημοσίευμα ιστοσελίδας που εμφανίζει τον Αλ. Τσίπρα να ζητά από τον Φ. Κουβέλη να διαλύσει την ΔΗΜΑΡ προκειμένου να προχωρήσει η συνεργασία των δύο κόμματών.
«Σε συνέχεια ανυπόστατων δημοσιευμάτων για τη ΔΗΜΑΡ και τον ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας να ζητά τη διάλυση της ΔΗΜΑΡ.
Όσο πιο μεγάλος είναι ο πανικός του κυβερνητικού σχήματος εξαιτίας της επικείμενης κατάρρευσής του, τόσο πιο εξωφρενικές είναι και οι δήθεν αποκαλύψεις συγκεκριμένων μέσων» αναφέρει το άτυπο ενημερωτικό σημείωμα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ να μην κρύβουν την έντονη δυσαρέσκεια τους κάνοντας λόγο για «δρομολογημένα ρεπορτάζ που στόχο έχουν να επηρεάσουν τις εξελίξεις δημιουργώντας κλίμα».
Σε ανάλογο ύφος και εξίσου ενοχλημένη εμφανίζεται και η Αγ. Κωνσταντίνου, στελέχη της οποίας διαψεύδουν το δημοσίευμα διαμηνύοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι «όσο και να προσπαθούν κάποιοι δεν θα επηρεάσουν τις εξελίξεις με μυθεύματα και σενάρια επιστημονικής φαντασίας».
Συμφώνα με πληροφορίες στη ΔΗΜΑΡ είναι διάχυτη η αίσθηση ότι πίσω από το μπαράζ ανυπόστατων δημοσιευμάτων κρύβεται «επιχείρηση πολιτικής σκοπιμότητας στο πλαίσιο της εύρεσης των 180 βουλευτών».
Νωρίτερα η πλ. Κουμουνδούρου είχε προχωρήσει, με άτυπο σχόλιο της, σε διάψευση δημοσιεύματος που εμφάνιζε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών να συνιστά στον Αλ. Τσίπρα να συναινέσει στην εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.
«Είναι προκλητικά και προσβάλλουν τον Αρχιεπίσκοπο τα ψευδή δημοσιεύματα που τον φέρουν να έχει τοποθετηθεί για την εκλογή ΠτΔ στη σημερινή συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ» ήταν το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημήτρης Αλειφερόπουλος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης