Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αγγελοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει έτοιμα όπλα για να διαπραγματευτεί - Ναι στο συμφέρον των πολλών, όχι των πλουσίων

Αγγελοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει έτοιμα όπλα για να διαπραγματευτεί - Ναι στο συμφέρον των πολλών, όχι των πλουσίων
Βλέπω θετικά την εμφάνιση κάθε τι νέου στην πολιτική ζωή, διεμήνυσε η Γιάννα Αγγελοπούλου
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει έτοιμα τα όπλα του για να διαπραγματευτεί στην Ευρώπη, δήλωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου, κληθείσα να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα.
Σε συνέντευξή της στον Alpha, η κυρία Αγγελοπούλου καλοσώρισε το εκλογικό αποτέλεσμα και δήλωσε ότι «θέλω να είμαι πάντα η φωνή της ειλικρίνειας και του ρεαλισμού, της πραγματικής πραγματικότητας.
Εάν πρόκειται να δούμε μία από τα ίδια, αυτά που έχουμε ζήσει όλα αυτά τα χρόνια, και εάν οι ίδιοι - οι πολλοί- σηκώνουν τα βάρη και εάν οι ίδιοι πληρώνουν, και οι ίδιοι - οι λίγοι- προστατεύονται, αυτό θα είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος. Ο δικός μου γνώμονας είναι το συμφέρον των πολλών, όχι των πλουσίων».
Για τις προοπτικές επαναδιαπραγμάτευσης με την τρόικα, η κυρία Αγγελοπούλου φάνηκε αισιόδοξη, λέγοντας ότι «εγώ δεν έχω δει ποτέ την Ελλάδα εκτός Ευρώπης και εκτός ευρώ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δηλώσει ότι τα έχει μελετήσει όλα, έχει έτοιμα όλα τα όπλα του, ώστε να πάει στην Ευρώπη και να διαπραγματευτεί.
Το ζήτημα είναι ότι, εάν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτοδύναμος στην κυβέρνηση, αλλάζουν τα πράγματα. Δηλαδή η ευθύνη του θα είναι ακόμη μεγαλύτερη, όχι μόνο απέναντι σε αυτούς που τον ψήφισαν, αλλά και για αυτούς που δεν τον ψήφισαν.
Βλέπω θετικά την εμφάνιση κάθε τι νέου στην πολιτική ζωή. Και το βλέπω θετικά, διότι είμαι απέναντι σε κάθε αντίληψη που θεωρεί ότι τα πράγματα δεν πρέπει να κινούνται, αλλά επιλέγει την ακινησία και τη μη δράση.
Εγώ πιστεύω και πίστευα στην ανάγκη των αλλαγών και βλέπω τις αλλαγές, εξάλλου τις αλλαγές τις προσδιόρισε η επιλογή των ανθρώπων».
Στο κλασικό ερώτημα για το εάν προαλείφεται για τη διαδοχή του Κάρολου Παπούλια στην Προεδρία της Δημοκρατίας, η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου αρκέστηκε να πει:
«Όποτε μου ζητούν να κάνω πράγματα για την πατρίδα μου, το έκανα.
Και όποτε δεν μου ζητούν και πάλι τα κάνω».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης