Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διαψεύδονται τα σενάρια παραίτησης του Βενιζέλου από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Διαψεύδονται τα σενάρια παραίτησης του Βενιζέλου από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Βάρυ το κλίμα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ 
Τα σενάρια περί παραίτησης του Ευάγγελου Βενιζέλου από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ διαψεύδουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπης.
Ειδικότερα, μετά την έντονη φημολογία περί παραίτησης του Ευ. Βενιζέλου, πηγές της Χαρ. Τρικούπη διευκρινίζουν πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να παραιτηθεί.
Παράλληλα, οι ίδιες πηγές τονίζουν πως ο Ευ. Βενιζέλος έχει ήδη διατυπώσει την θέση του να γίνει συνέδριο ΠΑΣΟΚ στο οποίο θα συζητηθούν όλα τα θέματα, μεταξύ αυτών και της ηγεσίας.
Πάντως, παρά τη διάψευση, το κλίμα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ παραμένει εξαιρετικά βαρύ, δεδομένης και της εκλογικής ήττας.

Tι μετέδιδε νωρίτερα το bankingnews.gr
Πολύ «βαρύ» είναι το κλίμα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, με τον πρόεδρο Ευάγγελο Βενιζέλο να βρίσκεται ένα βήμα πριν την παραίτηση από την ηγεσία, ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την ανάδειξη νέου προέδρου.
Το ΠΑΣΟΚ, το οποίο υπεστη εκλογική συντριβή στις εκλογές της Κυριακής, βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέας κατεύθυνσης.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προανήγγειλε Συνέδριο τους επόμενους μήνες (πιθανότατα τον Μάιο) με ανοικτά όλα τα θέματα, μεταξύ των οποίων και αυτό της ηγεσίας.
Στο Συνέδριο θα τεθεί θέμα ηγεσίας.
Μια σίγουρη υποψηφιότητα θεωρείται αυτή της Φώφης Γεννηματά, που ήρθε πρώτη στην Β' Αθηνών, ενώ άγνωστο παραμένει αν ο Ανδρέας Λοβέρδος επιλέξει να διεκδικήσει και αυτός την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ή ταχθεί υπέρ κάποιου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης