Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εντείνονται οι διεργασίες στη ΝΔ – Συνάντηση αύριο Καραμανλή – Μπακογιάννη

Εντείνονται οι διεργασίες στη ΝΔ – Συνάντηση αύριο Καραμανλή – Μπακογιάννη
Στο επίκεντρο το εκλογικό αποτέλεσμα και το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας
Συνάντηση αναμένεται να έχουν αύριο ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής και η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, επιβεβαιώνοντας τις έντονες διεργασίες και ζυμώσεις στο εσωτερικό της ΝΔ στον απόηχο και της εκλογικής ήττας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί κατόπιν σχετικού αιτήματος της κας. Μπακογιάννη.
Στο επίκεντρο της συνάντησης αναμένεται να βρεθεί το εκλογικό αποτέλεσμα, τα αίτια της ήττας και η επόμενη ημέρα του κόμματος.
Παράλληλα, αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, για το οποίο ακούγεται το όνομα του Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Η συνάντηση έρχεται να προστεθεί στην έντονη δυσαρέσκεια που επικρατεί στο εσωτερικό της ΝΔ κατόπιν της εκλογικής ήττας και ενώ υπάρχει μεγάλη δυσφορία στο πρόσωπο του κ.Σαμαρά τόσο για την προεκλογική του στρατηγική όσο και για τη στάση του απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με τη μη παράδοση του Μεγάρου Μαξίμου.
Σημειώνεται πως σήμερα στις 18:00 το απόγευμα ο κ. Σαμαράς θα μιλήσει στην εκτελεστική γραμματεία της ΝΔ, όπου θα γίνει και μια πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.
Ο κ.Σαμαράς φέρεται ότι θα υπερασπιστεί την μέχρι πρότινος στρατηγική και τακτική του και θα επισημάνει την ανάγκη να μείνει το κόμμα ενωμένο και έτοιμο για κάθε ενδεχόμενο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης