Τελευταία Νέα
Πολιτική

Schulz στα Νέα: Πρώτα φορολογική μεταρρύθμιση και μετά η στήριξη

tags :
Schulz στα Νέα: Πρώτα φορολογική μεταρρύθμιση και μετά η στήριξη
Στην Ευρώπη των 28 στο τέλος γίνονται πάντα οι αναγκαίοι συμβιβασμοί τόνισε ο Schulz
Την άποψη ότι στην Ευρώπη των 28 στο τέλος γίνονται πάντοτε συμβιβασμοί εξέφρασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Martin Schulz σε συνέντευξη που παραχώρησε και δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Τα Νέα.
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υποστήριξε ότι πρώτα θα πρέπει να γίνουν ορατά τα μέτρα και ιδιαίτερα τα φορολογικά που θα διορθώσουν τις κοινωνικές αδικίες και μετά θα ακολουθήσει η στήριξη από τους Ευρωπαίους.
Ο Schulz τονίζει στις δηλώσεις του αυτές ότι οι Έλληνες ψήφισαν τον Αλέξη Τσίπρα για να βελτιωθεί η καθημερινότητά τους και προτρέπει τον έλληνα πρωθυπουργό να επικεντρωθεί σε αυτό και όχι στη συζήτηση περί της κατάργησης της τρόικας.
Παράλληλα εκφράζει έντονο προβληματισμό για τη συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ, καθώς εκτιμά ότι το κόμμα του Πάνου Καμμένου δεν είναι καλός οιωνός για «ευελιξία» στις διαπραγματεύσεις με τους ευρωπαίους εταίρους.
Ο κ.Schulz αναμένεται να μεταφέρει τις εντυπώσεις και τις απόψεις που σχημάτισε από τη συνάντηση που είχε χθες με τον Αλέξη Τσίπρα στην καγκελάριο της Γερμανίας, Angela Merkel και στον πρόεδρο της Γαλλίας, Francois Hollande, με τους οποίους θα έχει συνάντηση σήμερα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης