Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Δεν συζητήσαμε τα εσωκομματικά της ΝΔ με τον Κ. Καραμανλή

tags :
Μπακογιάννη: Δεν συζητήσαμε τα εσωκομματικά της ΝΔ με τον Κ. Καραμανλή
Η χώρα βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση υποστήριξε η κα. Μπακογιάννη
(upd) Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν νωρίτερα σήμερα το πρωί ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής και η Ντόρα Μπακογιάννη.
Σε δηλώσεις της κατόπιν της συνάντησης, η οποία διήρκεσε περίπου μια ώρα, η κα.Μπακογιάννη υποστήριξε πως δεν συζήτησε με τον κ.Καραμανλή τα εσωκομματικά ζητήματα της ΝΔ.
Αντίθετα, υποστήριξε ότι στο επίκεντρο της συνομιλίας τους βρέθηκε η πρόταση που της έγινε από τον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη προκειμένου να συμμετάσχει σε μια 15μελή επιτροπή για την κρίση στην Ουκρανία, την οποία όπως είπε και προτίθεται να κάνει αποδεκτή.
"Η χώρα βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση" τόνισε χαρακτηριστικά η κα.Μπακογιάννη, η οποία υποστήριξε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατό για να στηρίξει την πατρίδα.
Ερωτηθείσα για τη θέση του κ.Καραμανλή για την Προεδρία της Δημοκρατίας, είπε ότι αυτή είναι γνωστή και πάγια.
Σημειώνεται πως η συνάντηση αυτή έγινε σε μια χρονική περίοδο, κατά την οποία επικρατεί έντονη αναταραχή στο εσωτερικό της ΝΔ λόγω και της πρόσφατης εκλογικής ήττας καιφουντώνει η κριτική στο εσωτερικό του κόμματος κατά του Αντώνη Σαμαρά και του επιτελείου του για την στρατηγική και την τακτική που ακολουθήθηκε κατά την προεκλογική περίοδο.
Στο πλαίσιο αυτό πολλά στελέχη ζητούν ακόμα και τη διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου ενώ κάποιοι εξ αυτών έθεσαν και θέμα ηγεσίας.
Ωστόσο, όπως διαμηνύεται από όλες τις πλευρές, το ζητούμενο είναι το κόμμα να μείνει ενωμένο σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο.

(πρώτη ενημέρωση 30 Ιανουαρίου 09:24)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης