Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φουντώνει η ονοματολογία για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ - Πέντε από τους 13 βουλευτές στην κούρσα διαδοχής

tags :
Φουντώνει η ονοματολογία για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ - Πέντε από τους 13 βουλευτές στην κούρσα διαδοχής
Προηγούνται η Φώφη Γεννηματά και ο Ανδρέας Λοβέρδος
Έντονες είναι οι διεργασίες που γίνονται στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, με την ονοματολογία για την αντικατάσταση του προέδρου Ευάγγελου Βενιζέλου να φουντώνει.
Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν, πέντε από τους 13 βουλευτές του κόμματος πιθανόν να διεκδικήσουν την προεδρία του κόμματος, με τη Φώφη Γεννηματά και τον Ανδρέα Λοβέρδο να προηγούνται στην κούρσα.
Επίσης, ως διεκδικητής εμφανίζονται ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Κυριάκος Πιερρακάκης, αλλά και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Τον Μάιο πιθανόν να διεξαχθεί το συνέδριο του κόμματος.
Υπενθυμίζεται εδώ ότι χτες, Πέμπτη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος χαρακτήρισε «βαριά ήττα για το ΠAΣOΚ και για τον ίδιο προσωπικά» το εκλογικό αποτέλεσμα στην κοινή συνεδρίαση της ΚΟ και του Πολιτικού Συμβουλίου.
«Βαδίζουμε σε συνέδριο απροκατάληπτο με όλα τα θέματα ανοιχτά. Συμπεριλαμβανομένου φυσικά του θέματος της ηγεσίας» είπε. Δεν είμαι ούτε Κουβέλης, ούτε Ζίγδης» είπε στη δευτερολογία του.
Παράλληλα, είπε ότι «οι λεβέντικες προεκλογικές μεγαλοστομίες επαναλαμβάνονται με κεκτημένη ταχύτητα αντιπολίτευσης και όχι υπεύθυνης κυβέρνησης».
Επισήμανε ότι είναι η περίοδος του μέλιτος και της εύκολης επικοινωνιακής διαχείρισης.
Χαρακτήρισε το κυβερνητικό σχήμα ως κυβέρνηση αξιακής και πολιτικής τερατογένεσης με τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης