Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σακελλαρίδης: Ο Σαμαράς επιμένει να αποποιείται των ευθυνών του - Αγνοεί προκλητικά τη λαϊκή ετυμηγορία

tags :
Σακελλαρίδης: Ο Σαμαράς επιμένει να αποποιείται των ευθυνών του - Αγνοεί προκλητικά τη λαϊκή ετυμηγορία
Η αντιπολίτευση πρέπει να αποφασίσει αν θα εργαστεί προς όφελος της κοινωνίας
«Ιδιαίτερα σημαντική για την Ελλάδα» χαρακτηρίζει τη χθεσινή ημέρα η κυβέρνηση με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να σημειώνει σε ανακοίνωσή του ότι «από τη μία μεριά, η επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς σηματοδότησε την έναρξη της πραγματικής διαπραγμάτευσης με τους ευρωπαίους εταίρους.
Από την άλλη, στο Συμβούλιο των ΥΠΕΞ στις Βρυξέλλες ξεκίνησε η αποκατάσταση της ισότιμης θέσης της χώρας στην ΕΕ».
Επιπλέον το Μαξίμου επικαλείται τη Ύπατης Εκπροσώπου της ΕΕ, Φεντερίκα Μογκερίνι, στην οποία υπογραμμίζεται η στάση της Ελλάδας στο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ ήταν ιδιαίτερα θετική και «είχε ως αποτέλεσμα να φτάσουμε σε μια συναινετική ουσιαστική και αξιόπιστη απόφαση».
«Προχωράμε μπροστά με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα.
Σταθερή παραφωνία στο νέο ελπιδοφόρο σκηνικό, αποτελεί ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης» σημειώνει η ανακοίνωση της κυβέρνησης και συνεχίζει κατηγορώντας τον πρώην πρωθυπουργό  ότι  «επιμένει να αποποιείται των ευθυνών του και να αγνοεί προκλητικά τη λαϊκή ετυμηγορία.
Επενδύει το πολιτικό μέλλον του στην αποτυχία της διαπραγμάτευσης, που αυτή τη στιγμή σημαίνει συνολική αποτυχία για την Ελλάδα.
Έστω και την ύστατη ώρα, η αντιπολίτευση πρέπει να αποφασίσει αν θα εργαστεί προς όφελος της κοινωνίας ή θα παραμείνει για μικροκομματικούς λόγους προσκολλημένη στην κινδυνολογία, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τους δανειστές».

Δ.Α.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης