Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Καμμένος (υπουργός 'Αμυνας) : Καταβολή άμεσα των αναδρομικών στους εν ενεργεία στις Ένοπλες Δυνάμεις

Π. Καμμένος (υπουργός 'Αμυνας) : Καταβολή άμεσα των αναδρομικών στους εν ενεργεία στις Ένοπλες Δυνάμεις
Προτεραιότητα αποτελεί η οριοθέτηση της ΑΟΖ, τονίζει ο υπουργός 'Αμυνας Πάνος Καμμένος
Άμεση καταβολή των αναδρομικών για τους εν ενεργεία στις Ένοπλες Δυνάμεις, προανήγγειλε ο υπουργός 'Αμυνας Πάνος Καμμένος.
Μιλώντας στη Realnews ο υπουργός σημείωσε πως «για να καταλάβουμε τα μεγέθη, τα 60 εκατομμύρια για τους εν ενεργεία στις Ένοπλες Δυνάμεις, που αφορούν στην εκτέλεση της απόφασης των αναδρομικών του Συμβουλίου της Επικρατείας, είναι το 50% από όσα έδωσε ο κ. Σαμαράς με μία τροπολογία για το Μέγαρο Μουσικής».
Τόνισε δε, πως η πρώτη εντολή που έδωσε είναι η άμεση πληρωμή του επιδόματος παραμεθορίου για τον Στρατό Ξηράς, που στοιχίζει περίπου δυο εκατομμύρια τον μήνα.
Ο ίδιος επιμένει για την ανάγκη διατήρησης καλών σχέσεων με τη Ρωσία, αναφέροντας ότι «οι καλές σχέσεις με τη Ρωσία δεν αποτελούν αιτία για σύγκρουση με την ΕΕ».
Πάντως, προτεραιότητα για τους Ανεξάρτητους Έλληνες (ΑΝΕΛ), αποτελεί η οριοθέτηση της ΑΟΖ και «θα πιέσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να γίνει αυτό το συντομότερο».
Ακόμη, υπογραμμίζει πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων όταν αυτές είναι υπέρ των συμφερόντων του λαού και των ίδιων των εταιρειών.
Κατά τον ίδιο, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας της Κίνας για τον ΟΛΠ, όμως «θα πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να εξυπηρετήσει τη σύμβαση που υπέγραψε το 2008 και ότι δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει η παραχώρηση του λιμένα με χαριστικές για την Κίνα διατάξεις».

www.bankingnewws.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης