Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Aπαράδεκτο να δηλώνει ο Βαρουφάκης ότι οι Έλληνες δεν θέλουν λεφτά και δουλειά

Κυρ. Μητσοτάκης: Aπαράδεκτο να δηλώνει ο Βαρουφάκης ότι οι Έλληνες δεν θέλουν λεφτά και δουλειά
Η Πρόεδρος της Βουλής δεν μπορεί να κάνει την μετάβασή της στο νέο της ρόλο, είναι άπειρη και ετοιμάζεται να αναδειχθεί στο αντίπαλο δέος του Aλέξη Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ
Η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να ζητήσει και τρίτο μνημόνιο, τον προσεχή Ιούλιο, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Focus 103,6» Θεσσαλονίκης.
Όπως εξήγησε ο Κυρ. Μητσοτάκης, είναι καλό που ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε στροφή στο ρεαλισμό, γιατί δεν υπάρχει άλλος δρόμος, ο άλλος δρόμος είναι μόνο η δραχμή.
Θα πρέπει να σταματήσει η κυβέρνηση να λέει άλλα στο εσωτερικό και άλλα στο εξωτερικό.
Η κυβέρνηση υποσχέθηκε λεφτά χωρίς μνημόνιο και σήμερα βρισκόμαστε σε μνημόνιο χωρίς λεφτά, τόνισε.
Είναι απαράδεκτο ο υπουργός Οικονομικών να υποστηρίζει ότι οι Έλληνες δεν θέλουν λεφτά και δουλειά, αλλά αξιοπρέπεια, σε μια χώρα όπου η ανεργία βρίσκεται στο 27%, σημείωσε.
Δεν συμφωνώ με τη λογική της αριστερής παρένθεσης και θα στηρίξουμε το πρόγραμμα που συμφώνησε η Ελληνική Κυβέρνηση, αλλά όπου υπάρχουν ζητήματα που μας επαναφέρουν στο κακό παρελθόν, όπως για παράδειγμα οι απαράδεκτες θέσεις του υπουργού Παιδείας για κατάργηση των πρότυπων σχολείων θα αντιδράσουμε.
Η Πρόεδρος της Βουλής, αν και την ψήφισα, θεωρώ ότι δεν μπορεί να κάνει την μετάβασή της, στο νέο της ρόλο, είναι άπειρη και ετοιμάζεται να αναδειχθεί στο αντίπαλο δέος του Aλέξη Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε επίσης.
Η παράταση της δανειακής σύμβασης δεν μπορεί να ψηφίζεται από τα κοινοβούλια άλλων χωρών της Ε.Ε. και εμείς να μην την ψηφίσουμε.
Ακόμη κι αν η κυβέρνηση βρεθεί αντιμέτωπη με την άρνηση βουλευτών της, οι βουλευτές της ΝΔ θα υπερψηφίσουν, σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος της ΝΔ.
Είναι μεγάλο λάθος η επιβολή ακόμη ενός ανταποδοτικού τέλους στους φορολογούμενους για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ και είμαι πολύ περίεργος τι θα πει η κοινωνία για αυτή την επιλογή της κυβέρνησης, τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης