Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραγκούνης (ΝΔ): Στη συνεδρίαση της ΚΟ θα αποτιμήσουμε το εκλογικό αποτέλεσμα

Καραγκούνης (ΝΔ): Στη συνεδρίαση της ΚΟ θα αποτιμήσουμε το εκλογικό αποτέλεσμα
Ο κ.Σαμαράς θα κάνει την αυτοκριτική του τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ
Την άποψη ότι κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ θα γίνει αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος εξέφρασε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Κ. Καραγκούνης.
«Θα κάνουμε την αποτίμηση του αποτελέσματος, πράγμα το οποίο εκκρεμεί», τόνισε μιλώντας στο Real Fm ο κ. Καραγκούνης.
Ερωτηθείς εάν πρόκειται ο πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς να κάνει αυτοκριτική, ο κ.Καραγκούνης είπε: «Κοιτάξτε ο πρόεδρος του κόμματος θα κάνει και την αποτίμηση του αποτελέσματος και την αυτοκριτική.
Εγώ δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο σ’ αυτό, θα το ακούσουμε σε λίγες ώρες από τον ίδιο τον κ. πρόεδρο.
Πάντως η κουβέντα γίνεται για την αποτίμηση του αποτελέσματος».
Όπως είπε ο κ.Καραγκούνης, σήμερα θα μιλήσουν οι βουλευτές και την Κυριακή τα στελέχη του κόμματος «στη λογική της αποτίμησης του αποτελέσματος και εκεί νομίζω ότι θα ειπωθούν όλα».
Στο ερώτημα αν θα τεθεί θέμα ηγεσίας στη σημερινή συνεδρίαση ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ανέφερε: «Ούτε θα κρίνω, ούτε μπορώ να προτρέξω να πω τι θα πουν οι συνάδελφοι».
«Γι’ αυτό γίνεται η συγκεκριμένη συνεδρίαση», είπε ο κ.Καραγκούνης, ο οποίος ερωτηθείς για το πώς θα αντιδράσει ο κΣαμαράς, εάν τεθεί θέμα ηγεσίας, υποστήριξε: «Είναι πολύ υποθετική ερώτηση και δεν μπορώ να απαντήσω.
Πως να απαντήσω για κάτι που κανένας δεν το έχει θέσει, κανείς δημόσια δεν το έχει πει, οπότε πως να προτρέξω εγώ να απαντήσω σε κάτι που ακόμη δεν έχει ειπωθεί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης