Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τα αντίγραφα των εργολαβικών συμβάσεων του Κατρούγκαλου ζητούν βουλευτές της ΝΔ

Τα αντίγραφα των εργολαβικών συμβάσεων του Κατρούγκαλου ζητούν βουλευτές της ΝΔ
Στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Τα αντίγραφα των εργολαβικών συμβάσεων που αφορούν τον Αναπληρωτή Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργο Κατρούγκαλο και τις δικηγορικές εταιρίες «ΑΠ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – Γ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ – Ν. ΧΛΕΠΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» και «ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ», ζητούν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.
Ειδικότερα ζητούν τις αιτήσεις που κατατέθηκαν στο δικηγορικό σύλλογο Αθηνών από το διάστημα 1/5/2014 έως 10/2/2015, δηλαδή και την περίοδο μετά την ορκωμοσία του κ. Κατρούγκαλου.
Επίσης, οι βουλευτές ζητούν τη χορήγηση βεβαιώσεων για το πότε αποχώρησε ο κ. Κατρούγκαλος από τη δικηγορική εταιρία, πότε συνέστησε την καινούρια εταιρία και ποια η σημερινή νομική κατάσταση της τελευταίας εταιρίας του.
Τέλος, οι τρεις βουλευτές της ΝΔ ζητούν να πληροφορηθούν πότε υπεβλήθη αρμοδίως στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών η αίτηση αναστολής άσκησης δικηγορικού λειτουργήματος που αφορά τον Υπουργό.
Την αίτηση κατέθεσαν προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης στη Βουλή, οι βουλευτές της ΝΔ Γιώργος Γεωργαντάς, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και Νίκη Κεραμέως.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης