Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Νέα Υόρκη απόψε ο Πάνος Καμμένος - Επαφές με τους εκπροσώπους της ομογένειας

Στη Νέα Υόρκη απόψε ο Πάνος Καμμένος - Επαφές με τους εκπροσώπους της ομογένειας
Θα παραστεί στις εκδηλώσεις της ομογένειας για την 25η Μαρτίου
Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει απόψε το βράδυ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, προκειμένου να συμμετάσχει στον εορτασμό της Εθνικής Παλιγγενεσίας.
Ειδικότερα, ο υπουργός Άμυνας θα παραστεί στην αυριανή τελετή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αστόρια.
Στη συνέχεια, θα μιλήσει στο συνέδριο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αμερικής και το βράδυ θα τιμηθεί από την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση που πραγματοποιείται σε ξενοδοχείο του Μανχάταν, παραμονή της ελληνικής παρέλασης στην 5η λεωφόρο.
Στην εκδήλωση μετά δείπνου θα τιμηθούν επίσης οι φετινοί τελετάρχες της παρέλασης, που είναι ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο και οι Ελληνοαμερικανοί επιχειρηματίες Τζον Κάλαμος και το ζεύγος Ελένη και Γιάννη Ψαρά.
Την Κυριακή το πρωί, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην πανηγυρική δοξολογία για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στο Μανχάταν, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου.
Τη Δευτέρα το πρωί, ο κ. Καμμένος θα συναντηθεί με την ηγεσία της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (AJC) και μετά με τον αρχιεπίσκοπο Δημήτριο.
Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην αμερικανική μεγαλούπολη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με Αμερικανούς αξιωματούχους και με στελέχη της ελληνοαμερικανικής κοινότητας.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης