Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρωμανιάς (γ.γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων): Οι συντάξεις θα καταβληθούν κανονικά και χωρίς μειώσεις στα τέλη Απριλίου

Ρωμανιάς (γ.γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων): Οι συντάξεις θα καταβληθούν κανονικά και χωρίς μειώσεις στα τέλη Απριλίου
Θα υπάρξει έντιμη συμφωνία και συμβιβασμός με τους εταίρους υπογράμμισε ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Διαβεβαιώσεις ότι οι συντάξεις θα καταβληθούν κανονικά και χωρίς μειώσεις στα τέλη Απριλίου παρείχε ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γ. Ρωμανιάς.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Ρωμανιάς υποστήριξε πως «τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων εξαιρέθηκαν από την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.
«Δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την καταβολή των συντάξεων το Μάιο και τον Ιούνιο.
Από τον Σεπτέμβριο και μετά η κυβέρνηση θα ασχοληθεί με το μελλοντικό πρόβλημα που θα προκύψει στο ασφαλιστικό» τόνισε ο κ.Ρωμανιάς.
Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, ο κ.Ρωμανιάς υπογράμμισε πως η διαδικασία βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, εκτιμώντας ότι «θα υπάρξει έντιμη συμφωνία και συμβιβασμός».
Ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων εξέφρασε την διαφωνία του με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου σημειώνοντας ωστόσο ότι το επιβάλει η εθνική ανάγκη, ενώ σε ότι αφορά την καταβολή των μισθών στο δημόσιο εκτίμησε πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο εκλογών, ο κ.Ρωμανιάς απέφυγε να απαντήσει λέγοντας ότι «υπάρχει πρωθυπουργός που σταθμίζει τα πράγματα και λαμβάνει τις αποφάσεις¨.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης