Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης (ΝΔ): Άσχετη η κυβέρνηση, άβουλος ο Τσίπρας – Μας οδηγούν στον γκρεμό

Μητσοτάκης (ΝΔ): Άσχετη η κυβέρνηση, άβουλος ο Τσίπρας – Μας οδηγούν στον γκρεμό
Αντισυνταγματική και απαράδεκτη η ΠΝΠ καθώς παραβιάζει την οικονομική αυτοτέλεια των ΟΤΑ αναφέρει ο βουλευτής της ΝΔ
Την άποψη πως η κυβέρνηση οδηγεί την χώρα στον γκρεμό εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επιτέθηκε και κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
«Έχουμε μια κυβέρνηση, η οποία είτε με σχέδιο είτε με απελπιστική ασχετοσύνη οδηγεί την χώρα στον γκρεμό» υποστήριξε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Μητσοτάκης, ο οποίος χαρακτήρισε άβουλο τον πρωθυπουργό.
Ο βουλευτής της ΝΔ, αφού εκτίμησε ότι θα έρθουν απρόβλεπτες εξελίξεις πριν από το καλοκαίρι, τόνισε – αναφερόμενος στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τη δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης – πως «αντισυνταγματική εκτός από απαράδεκτη αφού παραβιάζει την οικονομική αυτοτέλεια των ΟΤΑ».
«Είναι τραγικό το γεγονός ότι η χώρα ήρθε σε αυτό το αδιέξοδο που την αναγκάζει να προχωρήσει στην υποχρεωτική δέσμευση των ταμειακών διαθέσιμων της γενικής κυβέρνησης» είπε ο κ.Μητσοτάκης.
Αναφερόμενος στον επικείμενο κατ’ οίκον περιορισμό του Σάββα Ξηρού διερωτήθηκε «πόσο ισχυρά είναι τα γραμμάτια που πρέπει να πληρώσει στον αντιεξουσιαστικό χώρο η κυβέρνηση» ενώ επιτέθηκε στην Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατηγορώντας την πως όταν ασκούσε τη δικηγορία, υπερασπιζόταν τρομοκράτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης