Τελευταία Νέα
Πολιτική

Faymann (Αυστρία): Σε εντατικό στάδιο οι συζητήσεις με την Ελλάδα - Τίποτα δεν χαρίζεται...

Faymann (Αυστρία): Σε εντατικό στάδιο οι συζητήσεις με την Ελλάδα - Τίποτα δεν χαρίζεται...
"Η Ελλάδα θα πρέπει να καταφέρει να εξαλείψει τις αντιξοότητες"
Τέλος στα σενάρια περί Grexit επιθυμεί να βάλει ο Καγκελάριος της Αυστρίας, W. Faymann, καθιστώντας σαφές πως η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην Ευρωζώνη.
Ειδικότερα, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής, ο Αυστριακός Καγκελάριος υπογράμμισε πως «ενδιαφερόμαστε να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη και να σταματήσει να τίθεται το ερώτημα "για πόσο θα μείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη" και γνωρίζω ότι υπάρχουν ακόμη κάποια εμπόδια».
Αναφερόμενος στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που έχει με τον Αλέξη Τσίπρα, αποκάλυψε πως συζήτησαν την επικείμενη επίσκεψή του στην Αθήνα, η οποία πιθανώς θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι συνομιλίες με την Ελλάδα βρίσκονται σε ένα «πολύ εντατικό στάδιο» και εξέφρασε την ανάγκη να μην υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά να επιτευχθεί μια σταθερότητα.
Κατά την άποψή του, η Ελλάδα θα πρέπει να καταφέρει να εξαλείψει τις αντιξοότητες και να αξιοποιήσει τα χρήματα, με σαφείς συνταγές και με προγράμματα που έχουν συμφωνηθεί από κοινού και προς τούτο είναι απαραίτητη η γνωμοδότηση από τους υπουργούς Οικονομικών.
«Τίποτε δεν χαρίζεται» κατέληξε ο Αυστριακός Καγκελάριος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης