Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αντιπαράθεση Μεϊμαράκη – Κωνσταντοπούλου – Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή

Αντιπαράθεση Μεϊμαράκη – Κωνσταντοπούλου – Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή
Φραστικό επεισόδιο με κατηγορίες κατά της Προέδρου της Βουλής για καθυστερήσεις
Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή μεταξύ της Προέδρου του Κοινοβουλίου Ζωής Κωνσταντοπούλου και του προκατόχου της Ευάγγελου Μεϊμαράκη, ο οποίος την κατηγόρησε για «γαϊδουριά» και καθυστέρηση στην έναρξη της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας με αντικείμενο την ακρόαση του διατελέσαντος προέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της Υπόθεσης SIEMENS Σήφη Βαλυράκη.
"Είναι γαϊδουριά να μας αφήνετε να περιμένουμε 2 ώρες και χθες και σήμερα και επίσης είναι γαϊδουριά να μην λέτε πότε θα τελειώσουμε», φώναξε ο τέως πρόεδρος της Βουλής για να του απαντήσει η Ζ. Κωνσταντοπούλου ότι «η υπόθεση SIEMENS εξάπτει πολλά πάθη» και να τον ρωτήσει με προφανώς ειρωνική διάθεση: «αυτόν τον τρόπο που τον έχετε μάθει;»
Ο Ευ. Μεϊμαράκης ανταπάντησε ότι «αυτή η συμπεριφορά δεν είναι συμπεριφορά προέδρου που δεν θέλει να προκαλέσει. Δηλαδή θα μας βάλετε και τιμωρία; Εγώ και σήμερα σαν γαϊδούρι είμαι εδώ από τις 4 γιατί είχαμε συνεδρίαση στις 5 μ.μ., μας είπατε τηλεφωνικά ότι θα γίνει στις 5.30 μ.μ., έρχεστε στις 6 μ.μ. και μας κάνετε και παρατήρηση».
«Ως πρώην Πρόεδρος της Βουλής θα έπρεπε να μιλάτε με μεγαλύτερο αυτοπεριορισμό», σχολίασε η Ζ. Κωνσταντοπούλου. «Δεν δέχομαι τέτοια μαθήματα», φώναξε ο κ. Μεϊμαράκης, ενώ η πρόεδρος της Βουλής του έλεγε «δεν έχετε το λόγο».
«Μας προσβάλετε. να είσαστε στην ώρα σας», επέμεινε ο κ. Μεϊμαράκης, ενώ διαμαρτυρόταν και η κ. Κεφαλογιάννη.
«Νομίζω ότι η υπόθεση SIEMENS εξάπτει πολλά πάθη», υπογράμμισε η πρόεδρος της Βουλής, ενώ ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Τραγάκης της είπε ότι «θέλετε να μας κάνετε να αποχωρήσουμε».

www.bankingnews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης