Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σύνοδο Κορυφής ζήτησε ο Τσίπρας αλλά δεν έχει λάβει καμία απάντηση – Τηλεφωνική επικοινωνία με F. Hollande

tags :
Σύνοδο Κορυφής ζήτησε ο Τσίπρας αλλά δεν έχει λάβει καμία απάντηση – Τηλεφωνική επικοινωνία με F. Hollande
Η κυβέρνηση προσπαθεί να ξανανοίξει τους διαύλους επικοινωνίας με την Ευρώπη, ωστόσο ακόμη δεν έχει λάβει κάποια απάντηση
Σύνοδο Κορυφής με τους ηγέτες της Ευρωζώνης ζήτησε ο Τσίπρας αλλά δεν έχει λάβει μέχρι τώρα καμία απάντηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του www.bankingnews.gr ο Αλέξης Τσίπρας έχει ήδη διατυπώσει αίτημα να υπάρξει Σύνοδο Κορυφής με τους κορυφαίους ηγέτες της Ευρωζώνης, αλλά ακόμη δεν έχει υπάρξει αντίδραση από τους Ευρωπαίους.
Αυτό που παρατηρείται την τελευταία ώρα είναι η προσπάθεια της Ελλάδας να επιταχύνει τις εξελίξεις προκειμένου να προλάβει να κλείσει η συμφωνία εντός των επόμενων 48 ωρών, ωστόσο οι Ευρωπαίοι δείχνουν να μην ανταποκρίνονται στην ελληνική «επιθυμία».
Την ίδια ώρα, η Γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel και ο Γάλλος πρόεδρος Francois Hollande θα συναντηθούν αύριο για να συζητήσουν το ελληνικό ζήτημα, χωρίς όμως την παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού.
Ο πρωθυπουργός, είχε επίσης τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γάλλο πρόεδρο, νωρίτερα, ο οποίος του δήλωσε ότι επανεξετάζονται τα δεδομένα με βάση το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, τα οποία θα συζητηθούν στην αυριανή συνάντησή του με την Angela Merkel.
Στο μεταξύ, άλλες πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, αναφέρουν ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να ξανανοίξει τους διαύλους επικοινωνίας με την Ευρώπη, ωστόσο ακόμη δεν έχει λάβει κάποια απάντηση για τους ρυθμούς στους οποίους θα κινηθεί η επόμενη μέρα του δημοψηφίσματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης