Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για μην χρησιμοποιηθεί για επιβολή νέων μέτρων

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για μην χρησιμοποιηθεί για επιβολή νέων μέτρων
Kάλεσε τον λαό σε ετοιμότητα
"Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να μην τολμήσει να χρησιμοποιήσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για να επιβάλλει στον λαό μας νέα σκληρά μέτρα, νέα μνημόνια διαρκείας", ανέφερε σε δηλώσεις του ο ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Όπως είπε, "η διαπραγμάτευση που έχει υποσχεθεί ο κ. Τσίπρας με βάση την πρότασή του πριν τρείς μέρες προς τους τρείς θεσμούς, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε νέο χειρότερο μνημόνιο"
Ο κ. Κουτσούμπας, μεταξύ άλλων, τόνισε πως το ΚΚΕ θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αντιμονοπωλιακής-αντικαπιταλιστικης πάλης, σημειώνοντας ότι απαντάμε στην απόπειρα πόλωσης και διχασμού με την ενότητα της εργατικής τάξης.
Ο ίδιος κάλεσε τον λαό σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση.
Μεταξύ άλλων, σημείωσε πως "απέναντι στο κολοβό - αμφιλεγόμενο ερώτημα του δημοψηφίσματος - αστραπή, ένα μέρος του λαού που κατάφερε να ξεπεράσει τον εγκλωβισμό και την παραπλάνηση, έδωσε μια πρώτη απάντηση, με το άκυρο, αλλά και το λευκό ενώ αρκετοί επέλεξαν την αποχή από αυτή την διαδικασία, λόγω και των δυσκολιών και των μεγάλων εξόδων μετακίνησής του".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης