Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Ο λαός δεν εκβιάζεται - Αύριο η κυβέρνηση ξεκινά τη διαπραγμάτευση από εκεί που την άφησε

Καμμένος: Ο λαός δεν εκβιάζεται - Αύριο η κυβέρνηση ξεκινά τη διαπραγμάτευση από εκεί που την άφησε
Με το δημοψήφισμα μπαίνει τέλος στη μεταπολίτευση
Μια πολύ σημαντική μέρα για την Ελλάδα και την Ευρώπη χαρακτήρισε την Κυριακή 5 Ιουλίου ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.
Με το δημοψήφισμα μπαίνει τέλος στη μεταπολίτευση, διεμήνυσε ο κ. Καμμένος, στις επίσημες δηλώσεις του από το Ζάππειο.
Όπως τόνισε ο κ. Καμμένος, με το ΝΑΙ συνασπίστηκαν οι παλιές δυνάμεις του τόπου.
"Είδαμε Καραμανλή με Παπανδρέου, Λαλιώτη με Μητσοτάκη", ανέφερε, για να προσθέσει πως "Με το ΟΧΙ συνασπίστηκε ο λαός που έζησε μια εβδομάδα τρόμου.
"Πολλά ΜΜΕ μονόπλευρα τρομοκράτησαν τον λαό", διεμήνυσε για να προσθέσει πως "Οι συνθήκες μέχρι το δημοψήφισμα ήταν πρωτοφανείς γιατί ο λαός έζησε μια εβδομάδα τρόμου".
"Οι πολίτες απειλήθηκαν μέχρι τις 11:45 το βράδυ της Παρασκευής", πρόσθεσε.
Η δύναμη της Ευρώπης είναι ότι οι μικροί και οι αδύναμοι έχουν τον ίδιο λόγο με τους δυνατούς, εξήγησε, για να καταγγείλλει μάλιστα πως "Αυτό που ζητάνε οι Ευρωπαίοι δεν είναι μια έντιμη συμφωνία, καθώς θέλουν να γονατίσει ένας λαός".
Είναι ανθρωπιστική πλέον η κρίση και όχι οικονομική, πρόσθεσε ο κ. Καμμένος, για να τονίσει πως ο λαός είπε ένα μεγάλο ΟΧΙ στην πολιτική της λιτότητας και στην εξαθλίωση.
Ο λαός απέδειξε ότι δεν εκβιάζεται, δεν τρομοκρατείται, δεν απειλείται από κανέναν, καθώς η δύναμη των πολιτών είναι ισχυρότερη, σημείωσε.
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, οι Έλληνες με συντριπτική πλειοψηφία αποφάσισαν να πουν ΝΑΙ στην Ευρώπη της Δημοκρατίας.
Ζητάμε τη στήριξη όλων, εκείνων που ψήφισαν ΝΑΙ και εκείνων που ψήφισαν ΟΧΙ, καθώς δεν αντιευρωπαίοι, σημείωσε, για να συμπληρώσει πως θα επιδιώξουμε μια λύση που να δίνει τη δυνατότητα στην Ελλάδα να βρει το δρόμο προς την ανάπτυξη.
Δεν κρατούμε κακίες σε κανέναν, τόνισε, για να προσθέσει πως αύριο η κυβέρνηση ξαναρχίζει τη διαπραγμάτευση από εκεί που την άφησε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης