Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μerkel: Δεν υπάρχει βάση για διαπραγμάτευση για νέο πρόγραμμα της Ελλάδας - Βοήθεια μόνο με τροποποιήσεις στις προτάσεις

tags :
Μerkel: Δεν υπάρχει βάση για διαπραγμάτευση για νέο πρόγραμμα της Ελλάδας - Βοήθεια μόνο με τροποποιήσεις στις προτάσεις
H αλληλεγγύη και η ανάληψη ευθυνών σε εθνικό επίπεδο θα μας οδηγήσουν σε νέα κατεύθυνση
Δεν υπάρχει ακόμη βάση για διαπραγμάτευση για το νέο πρόγραμμα της Ελλάδας, διεμήνυσε η Γερμανίδα Καγκελάριος, A. Merkel, προσερχόμενη στη Σύνοδο Κορυφής και λίγο πριν την έναρξη της συνάντησής της με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλ. Τσίπρα.
Δεν έχουμε τη βάση να αρχίσουμε νέες διαπραγματεύσεις για το νέο πρόγραμμα της Ελλάδας και για τον λόγο αυτόν αναμένουμε το τι θα μας πει ο Αλέξης Τσίπρας, διεμήνυσε η Merkel.
H αλληλεγγύη και η ανάληψη ευθυνών σε εθνικό επίπεδο θα μας οδηγήσουν σε νέα κατεύθυνση, εξήγησε η Καγκελάριος, για να τονίσει ωστόσο πως βοήθεια μπορεί να υπάρξει μόνο με τροποποιήσεις και αλλαγές στις προτάσεις που κατατίθενται.
Υπήρξε σαφές ΟΧΙ στο μνημόνιο, διεμήνυσε η Καγκελάριος, για να προσθέσει πως "θα ακούσουμε προσεκτικά τι θα μας πει ο Έλληνας πρωθυπουργός".
Χωρίς αλληλεγγύη δεν μπορούμε να προχωρήσουμε, τόνισε, για να επαναλάβει πως έτσι δεν μπορούμε να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης