Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στρατούλης: Η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ ηττήθηκε γιατί κάναμε τα πάντα εντός του ευρώ

Στρατούλης: Η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ ηττήθηκε γιατί κάναμε τα πάντα εντός του ευρώ
«Γιατί δε βγήκε η κυβέρνηση να πει ότι οι επιθέσεις στον Βαρουφάκη, στη Βαλαβάνη και την Αριστερή Πλατφόρμα, πλήττουν τον ΣΥΡΙΖΑ;»
Την απουσία ενός εναλλακτικού σχεδίου στηλίτευσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός, Δημήτρης Στρατούλης, μιλώντας από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Με τους 12 νόμους που ψηφίστηκαν το προηγούμενο διάστημα, η κυβέρνηση προσπάθησε και έκανε μια αρχή για να εφαρμόσει το πρόγραμμά της» τόνισε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στο κυβερνητικό έργο.
Παράλληλα, κατήγγειλε πως την τελευταία εβδομάδα καταφθάσουν επιστολές στα γραφεία των υπουργών, με τις οποίες οι δανειστές ζητούν την ακύρωση των συγκεκριμένων 12 νόμων.
«Πρόκειται για ταπεινωτικές αξιώσεις» υποστήριξε χαρακτηριστικά.
Δεν κάναμε πράγματα που θα μας βοηθούσαν να απεγκλωβιστούμε, εκτίμησε, κάνοντας ειδική αναφορά στην ανάγκη για δημόσιο έλεγχο των τραπεζών, τον έλεγχο για τη διαφάνεια των ΜΜΕ, την επαναφορά συλλογικών συμβάσεων.
«Είχαμε στρατηγική που δυστυχώς ηττήθηκε γιατί κάναμε τα πάντα μέσα στο ευρώ» υποστήριξε παράλληλα, αναρωτώμενος «γιατί δε βγήκε η κυβέρνηση να πει ότι οι επιθέσεις στον Βαρουφάκη, στη Βαλαβάνη και την Αριστερή Πλατφόρμα, πλήττουν τον ΣΥΡΙΖΑ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης