Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Επιτέλους ο συνεργάτης του Σαμαρά, Παπασταύρου κλήθηκε ως ύποπτος για φορδιαφυγή

tags :
ΣΥΡΙΖΑ: Επιτέλους ο συνεργάτης του Σαμαρά, Παπασταύρου κλήθηκε ως ύποπτος για φορδιαφυγή
Η Δικαιοσύνη θα πρέπει να αποφανθεί σχετικά με την εμπλοκή του σε λογαριασμό ύψους 5,5 εκ. ευρώ που εντοπίστηκε από το υλικό της λίστας Lagarde
Από τη στιγμή που ο εισαγγελέας κάλεσε τον στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου ήταν δεδομένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα το άφηνε ασχολίαστο.
Εξέδωσε, λοιπόν, ανακοίνωση με την οποία ζητάει από τη Δικαιοσύνη να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση για να πάψει πια το καθεστώς ασυλίας και ατιμωρησίας.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου εκλήθη, επιτέλους, ως ύποπτος, για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σχετικά με την εμπλοκή του σε λογαριασμό ύψους 5,5 εκ. ευρώ που εντοπίστηκε από το υλικό της λίστας Lagarde.
Υπενθυμίζουμε, απλώς, ότι επί μήνες, κι ενώ ο ελληνικός και διεθνής τύπος βοούσε, τόσο η πρώην όσο και η νυν ηγεσία της ΝΔ ουδέποτε απάντησε δημοσίως, δίνοντας διευκρινήσεις ή εξηγήσεις για τα συγκεκριμένα καθήκοντα του κ. Παπασταύρου, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων ή της προετοιμασίας επίσημων επισκέψεων του πρώην πρωθυπουργού στο εξωτερικό (Κατάρ, Γερμανία και αλλού).
Τώρα, όμως, τα ψέματα τελείωσαν για όλους όσοι νόμιζαν ότι θα απολαμβάνουν ενός καθεστώτος ασυλίας και ατιμωρησίας.
Η Δικαιοσύνη θα πρέπει να χύσει άπλετο φως σε αυτήν, καθώς και σε όλες τις παρόμοιες υποθέσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης