Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πανούσης: Ο Τσίπρας να φτιάξει πρώτα το κράτος και μετά την Αριστερά - Για εσχάτη προδοσία κατηγορεί το Βαρουφάκη

Πανούσης: Ο Τσίπρας να φτιάξει πρώτα το κράτος και μετά την Αριστερά - Για εσχάτη προδοσία κατηγορεί το Βαρουφάκη
Το Σύνταγμα και οι νόμοι στηρίζουν την αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία, τη λαϊκή κυριαρχία και όχι τη λαϊκή δημοκρατία
Σκληρές ήταν οι επισημάνσεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση στον Γ. Βαρουφάκη τον οποίο κατηγορεί για εσχάτη προδοσία αλλά και τον Α. Τσίπρα και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξη του στο Βήμα της Κυριακής.
Όπως υποστηρίζει ο υπουργός, ο Γιάνης Βαρουφάκης διέπραξε το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, ενώ η Ζωή Κωνσταντοπούλου, θέλει να υποκαταστήσει τον πρωθυπουργό και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη τον οποίο επικρίνει για άγνοια κινδύνου στα σχέδια που επεξεργάζεται.
Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Ο Γ. Πανούσης του προτείνει, «να φτιάξει πρώτα το κράτος και μετά την Αριστερά.
Να μην πηγαίνει αντίστροφα. Πρέπει πρώτα να εμπεδώσει τη Δημοκρατία και μετά να δώσει το αριστερό χρώμα στην κυβέρνησή του».
«Υπενθυμίζω ότι το Σύνταγμα και οι νόμοι στηρίζουν την αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία, τη λαϊκή κυριαρχία και όχι τη λαϊκή δημοκρατία. Έχουμε αλλαγή κυβέρνησης, όχι αλλαγή πολιτεύματος» υποστηρίζει ο υπουργός λέγοντας σε όσους εξακολουθούν να προκαλούν επεισόδια με το πρόσχημα ότι η κυβέρνηση είναι αριστερή οπότε κάνουμε ό,τι θέλουμε, ότι «μερικοί ταυτίζουν την έννοια του αγωνιστή με τη ρίψη μολότοφ. Ε, δεν θα τους περάσει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης