Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπίρτζης: Δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε με συντηρητικές δυνάμεις - Δεν έχουμε ενιαία κατεύθυνση

Σπίρτζης: Δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε με συντηρητικές δυνάμεις - Δεν έχουμε ενιαία κατεύθυνση
Στο τέλος του έτους θα έχουμε στον "αέρα" τους νέους τηλεοπτικούς σταθμούς- Μελετάται η αδειοδότηση και των ραδιοφωνικών σταθμών
Κύμα δηλώσεων και συνεντεύξεων έχει προκαλέσει η αναταραχή που περνά ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς μέλη της κυβέρνησης συνεχίζουν να σχολιάζουν τα τεκταινόμενα στο κόμμα.
Ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Το Χωνί δήλωσε πως «με έναν ειλικρινή διάλογο μπορούμε να βρούμε τις συνθέσεις για να προχωρήσουμε παρακάτω».
Ακόμη υπογράμμισε πως «δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε με συντηρητικές δυνάμεις. Δεν έχουμε ενιαία κατεύθυνση στα ισοδύναμα μέτρα, για να μοιράζουμε τα βάρη δίκαια, σε όλες τις κοινωνικές δυνάμεις».
Αναφερόμενος στις νέες τηλεοπτικές άδειες υπογραμμίζει πως στο τέλος του έτους θα έχουμε στον "αέρα" τους νέους τηλεοπτικούς σταθμούς. Παράλληλα, τόνισε ότι υπάρχει σκέψη να προχωρήσει και η αδειοδότηση των ραδιοφωνικών σταθμών καθώς υπάρχουν και ραδιοφωνικοί σταθμοί χωρίς άδεια ή με προσωρινές ενώ αρκετοί είναι εντελώς παράνομοι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης