Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκληρή κριτική Μεϊμαράκη προς Τσίπρα: Πρέπει να καταλάβει ότι είναι πρωθυπουργός κι οχι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή κριτική Μεϊμαράκη προς Τσίπρα: Πρέπει να καταλάβει ότι είναι πρωθυπουργός κι οχι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Πρέπει ο κ. Τσίπρας να καταλάβει ότι υποχρεούται να κυβερνήσει να πάρει ευθύνες να δώσει λύσεις
Κριτική στον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο κάλεσε να κινείται περισσότερο ως πρωθυπουργός και λιγότερο ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μειμαράκης σε συνέντευξη του στη Real News.
Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι και πρωθυπουργός. Και πρέπει ανάμεσα σε αυτούς τους δυο ρόλους να ισορροπεί καθώς μέχρι σήμερα δείχνει να κινείται περισσότερο ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα ζητήματα πολύ σοβαρά και ουσιαστικά που απασχολούν όλους τους Έλληνες και αφορούν τη χώρα».
Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε ακόμη ότι ο έλληνας πρωθυπουργός «δίνει προς τα έξω την εικόνα ότι τελικά τα εσωκομματικά ζητήματα κυριαρχούν, αντί να προσπαθεί να δώσει λύση στα καυτά προβλήματα του τόπου. Αυτό οδηγεί σε μια αστάθεια, οδηγεί σε αβεβαιότητα, προκαλεί σύγχυση και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό».
«Πρέπει ο κ. Τσίπρας να καταλάβει ότι υποχρεούται να κυβερνήσει να πάρει ευθύνες να δώσει λύσεις», σημειώνει χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος δηλώνει πως την ώρα αυτή οι εκλογές δεν είναι λύση γιατί δεν τις αντέχει ο τόπος. Να σκεφτούμε εθνικά και κοινωνικά. Όχι κομματικά. Μια εκλογική αναμέτρηση μπορεί να είναι καταστροφική σε αυτή την πορεία που έχουμε χαράξει.
Σε ό,τι αφορά μια πιθανή πρόταση δυσπιστίας από τη ΝΔ τονίζει πως δεν βλέπει τον λόγο που θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, αφού η κυβέρνηση έχει πάρει νωπή ψήφο εμπιστοσύνης.
Ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση είχε αποκλείσει το Grexit αλλά η τωρινή το ξανάφερε. Και δυστυχώς το Grexit θα καιροφυλακτεί ώσπου να υπάρξει μια νέα συμφωνία και να αρχίσει η εφαρμογή της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης