Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεργάτες Λαφαζάνη: Προβοκάτσια τα δημοσιεύματα που φέρουν τον Λαφαζάνη να συμφωνεί με το σχέδιο Schaeuble

Συνεργάτες Λαφαζάνη: Προβοκάτσια τα δημοσιεύματα που φέρουν τον Λαφαζάνη να συμφωνεί με το σχέδιο Schaeuble
Η φτηνή προβοκατόρικη παραπληροφόρηση δεν δείχνει μόνο παντελή έλλειψη επιχειρημάτων αλλά κυρίως τον πανικό και τα αδιέξοδα των εμπνευστών της
Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της ομάδας Λαφαζάνη και του Βήματος με αφορμή δημοσίευμα που έφερε τον Λαφαζάνη να συμφωνεί με την πρόταση Schaeuble να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ για λίγα χρόνια.
Συγκεκριμένα συνεργάτες του Λαφαζάνη αναφέρουν
Με πηχυαίο πρωτοσέλιδο τίτλο το «Βήμα της Κυριακής» (2/8) αναγράφει προβοκατόρικα στο πρώτο θέμα του ότι ο «Λαφαζάνης ήθελε το Grexit του Σόϊμπλε».
Αυτήν την χονδροειδή παραπληροφόρηση το Βήμα την αποδίδει σε «ανώτατες κυβερνητικές πηγές» (!) και σε ανώνυμους «συνομιλητές του πρωθυπουργού!
Στο παραπλανητικό δημοσίευμα του Βήματος, για το οποίο οι συντάκτες του δεν ζήτησαν και την εκδοχή του Παναγ. Λαφαζάνη για σφαιρικότερη πληροφόρηση των αναγνωστών τους, απάντησαν με δημόσια δήλωση τους συνεργάτες του τελευταίου.

Δήλωση συνεργατών Π. Λαφαζάνη

«Ο προβοκατόρικος πρωτοσέλιδος τίτλος του Κυριακάτικου Βήματος, ο οποίος αποδίδεται σε ανώνυμες κυβερνητικές πηγές, είναι ενταγμένος στον κλιμακούμενο πόλεμο, που παραπέμπει σε άλλες σκοτεινές εποχές, ενάντια σε όσους αντιστέκονται στην επιβολή ενός νέου, τρίτου μνημονίου λιτότητας και κοινωνικής λεηλασίας στη χώρα, το οποίο κινδυνεύει να δώσει τη χαριστική βολή στον τόπο.
Αυτή, όμως, η φτηνή προβοκατόρικη παραπληροφόρηση δεν δείχνει μόνο παντελή έλλειψη επιχειρημάτων αλλά κυρίως τον πανικό και τα αδιέξοδα των εμπνευστών της».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης