Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέος κύκλος αντιπαράθεσης Παππά - Κωνσταντοπούλου - Στο επίκεντρο τα μέλη του ΕΣΡ

Νέος κύκλος αντιπαράθεσης Παππά - Κωνσταντοπούλου - Στο επίκεντρο τα μέλη του ΕΣΡ
H μητέρα της Zωής Κωνσταντόπουλου, Λίνα Αλεξίου, εκτελεί χρέη προέδρου του Συμβουλίου
Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου και του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, με αντικείμενο τα μέλη του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου.
Κατά τις πληροφορίες, στη σημερινή διάσκεψη των προέδρων της Βουλής στην οποία είχε κληθεί και ο υπουργός Επικράτειας, ο κ. Παππάς επέμεινε ότι πρέπει να οριστούν και τα επτά μέλη του ΕΣΡ.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου όμως αντέδρασε λέγοντας ότι δεν χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο, παρά μόνο να καλυφθούν οι τρεις θέσεις που είχαν «χηρέψει» έπειτα από τις παραιτήσεις.
Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της κυρίας Κωνσταντόπουλου, Λίνα Αλεξίου, εκτελεί χρέη προέδρου του Συμβουλίου από τότε.
Ο Νικήτας Κακλαμάνης παρενέβη σημειώνοντας ότι πρέπει να τεκμηριωθούν νομικά οι δύο προτάσεις και να επιστρέψει το ζήτημα στη Διάσκεψη των Προέδρων.
Ο υπουργός Επικρατείας θα φέρει αιτιολογική έκθεση από το νομικό συμβούλιο του κράτους και η Ζωή Κωνσταντοπούλου από την επιστημονική επιτροπή της Βουλής.
Ο κ. Παππάς, μιλώντας στους δημοσιογράφους, εξήγησε ότι το θέμα θα ρυθμιστεί και νομικά και πολιτικά, ενώ χαρακτήρισε την παρουσία του στη σημερινή διάσκεψη των προέδρων στα όρια του καταχρηστικού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης