Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσίπρας: Οι πολίτες καλούνται να δώσουν οριστικό τέλος στο παλιό πολιτικό σύστημα στις 20 Σεπτεμβρίου

Τσίπρας: Οι πολίτες καλούνται να δώσουν οριστικό τέλος στο παλιό πολιτικό σύστημα στις 20 Σεπτεμβρίου
«Έχουμε την ευθύνη να αναδείξουμε το αληθινό δίλημμα της κάλπης», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας - Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
«Στις 20 Σεπτέμβρη οι πολίτες καλούνται με την επιλογή τους να δώσουν οριστικό τέλος στο παλιό πολιτικό σύστημα», φέρεται να δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την εισήγησή του, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας - Εκλογικής Επιτροπής.
Παράλληλα, φέρεται να τόνισε ότι οι πολίτες καλούνται «να ανατρέψουν, με τη δική τους ψήφο, τα σχέδια της αριστερής παρένθεσης.
Να επιλέξουν ανάμεσα στη φυγή προς τα εμπρός και στην παλινόρθωση του παλιού πολιτικού συστήματος, που μας οδήγησε στα μνημόνια και τη χρεοκοπία».
Ο ίδιος υποστήριξε στη συνέχεια πως «έχουμε την ευθύνη να αναδείξουμε το αληθινό δίλημμα της κάλπης.
Να βγούμε μπροστά.
Να μην αφήσουμε τα λαϊκά στρώματα βορά στην επίθεση των ακραίων νεοφιλελεύθερων δυνάμεων.
Να μην αφήσουμε την Ελλάδα να γυρίσει πίσω».
Πηγές από το περιβάλλον του ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Τσίπρας, αναφέρθηκε και στη σημασία της πανελλαδικής σύσκεψης του Σαββατοκύριακου, όπου και θα τεθούν οι βασικές αρχές του κυβερνητικού προγράμματος και θα εγκαινιαστεί επίσημα η έναρξη της προεκλογικής δουλειάς του κόμματος.
Στη συνέχεια, ο Αλέξης Τσίπρας, τόνισε τη σημασία της εκλογικής μάχης για το μέλλον της χώρας, καθώς και τα ανοιχτά ζητήματα στα οποία θα αντιπαρατεθούν τα προγράμματα των κομμάτων, όπως η διαπραγμάτευση του χρέους, τα «ισοδύναμα» μέτρα, το αγροτικό, η προστασία της πρώτης κατοικίας, τα κόκκινα δάνεια, οι εργασιακές σχέσεις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει ένα συνολικό κυβερνητικό σχέδιο, το οποίο έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις πρακτικές και τις αντιλήψεις του παλιού πολιτικού συστήματος.
Βασικός άξονας του είναι οι μεταρρυθμίσεις στο πολιτικό σύστημα, στη δημόσια διοίκηση, τους θεσμούς και το κράτος.
«Μόνο μια πολιτική δύναμη που δεν είναι δέσμια συμφερόντων, μπορεί να τις σκεφτεί και να τις εφαρμόσει» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης