Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δίχως τέλος η αιμορραγία του ΣΥΡΙΖΑ – Με τη Λαϊκή Ενότητα συντάσσεται και ο «Νέος Αγωνιστής»

Δίχως τέλος η αιμορραγία του ΣΥΡΙΖΑ – Με τη Λαϊκή Ενότητα συντάσσεται και ο «Νέος Αγωνιστής»
Τη συμπόρευσή της με τη Λαϊκή Ενότητα αποφάσισε η «Πρωτοβουλία Αριστερών Σοσιαλιστών - Νέος Αγωνιστής», ενόψει των επικείμενων εκλογών
Δίχως τέλος αποδεικνύεται η αιμορραγία του ΣΥΡΙΖΑ, με τις εκλογές να βρίσκονται ολοένα και πιο κοντά, ενώ στον αντίποδα, η Λαϊκή Ενότητα συνεχώς ενισχύεται.
Ειδικότερα, ακόμα μία τάση, η «Πρωτοβουλία Αριστερών Σοσιαλιστών – Νέος Αγωνιστής», αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ και να συνταχθεί με τη Λαϊκή Ενότητα, ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σήμερα, Παρασκευή, το μεσημέρι, στη Βουλή, πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας της «Πρωτοβουλίας Αριστερών Σοσιαλιστών – Νέος Αγωνιστής» με τον Πρόεδρο της Κ.Ο. της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Στη διάρκεια της συνάντησης εκφράστηκε η ανάγκη συμπόρευσης στον αγώνα για την ανατροπή του μνημονιακού καθεστώτος της εξάρτησης, της υποταγής και της κοινωνικής εξαθλίωσης.
Συμφωνήθηκε η συμμετοχή της «Πρωτοβουλίας Αριστερών Σοσιαλιστών – Νέος Αγωνιστής» στην οικοδόμηση του μετωπικού σχήματος της Λαϊκής Ενότητας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης