Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας: Ήταν αντιμνημονιακή η 7μηνη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ; - Το ΚΚΕ δεν είναι πλυντήριο για να ξεπλένει αμαρτίες

tags :
Κουτσούμπας: Ήταν αντιμνημονιακή η 7μηνη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ; - Το ΚΚΕ δεν είναι πλυντήριο για να ξεπλένει αμαρτίες
«Αν η ψήφος και οι αγώνες του λαού δεν είναι ενταγμένοι σε ένα πρόγραμμα ρήξης, τότε είναι πεταλιά στον αέρα», τονίζει
«Η επτάμηνη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιμνημονιακή, και ποιους εφαρμοστικούς νόμους των προηγούμενων μνημονίων κατήργησαν;» διερωτάται σε συνέντευξή του ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
«Το ΚΚΕ δεν είναι πλυντήριο για να ξεπλένει αμαρτίες» προσθέτει με νόημα σε έμμεσο σχόλιό του για τη Λαϊκή Ενότητα του Π. Λαφαζάνη.
Σε συνέντευξη του στα Νέα, σημειώνει ότι «με ένα πιο δυνατό ΚΚΕ μπορεί να φυσήξει ένας ελπιδοφόρος αέρας αγωνιστικής ανάτασης του λαού μας ώστε να ανοίξουμε το δρόμο της ανατροπής του σημερινού σάπιου συστήματος.»
«Να μην ξαναζήσουμε το ίδιο έργο με τα δήθεν αντιμνημονιακό μέτωπα που οδήγησαν σε νέα μνημόνια», λέει ο κ. Κουτσούμπας αφήνοντας αιχμές για τη ΛΑΕ, σημειώνοντας ότι «το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα που είπε στο λαό την αλήθεια.»
Αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές τονίζει πως «αν η ψήφος και οι αγώνες του λαού δεν είναι ενταγμένοι σε ένα πρόγραμμα ρήξης, τότε είναι πεταλιά στον αέρα.»
Ο κ. Κουτσούμπας αποκαλεί εκ νέου το κόμμα Λαφαζάνη «ΣΥΡΙΖΑ Νο 2» και λεει ότι οι δημόσιες προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΛΑΕ είναι το άλλοθι για τις τεράστιες κι ιστορικές ευθύνες τους σε σχέση με το πού βρίσκεται ο λαός και το κίνημα.
Ο γγ. του ΚΚΕ εκτιμά τέλος ότι η επόμενη Βουλή μπορεί να αναδείξει κυβέρνηση, λέγοντας ειρωνικά ότι «υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι κυβερνητικοί εταίροι, όπως ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι ΑΝΕΛ αλλά και το κόμμα Λαφαζανη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης