Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαϊκή Ενότητα: Εντολοδόχος της κυβέρνησης ο Παυλόπουλος - Εκτροπή η διάλυση της Βουλής

tags :
Λαϊκή Ενότητα: Εντολοδόχος της κυβέρνησης ο Παυλόπουλος - Εκτροπή η διάλυση της Βουλής
Η Λαϊκή Ενότητα αναφέρει πως η κυβέρνηση "ζήλεψε τα χούγια" της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ
Αντιδημοκρατική εκτροπή χαρακτηρίζει η Λαϊκή Ενότητα την διάλυση της Βουλής και τον ορισμό της 20ης Σεπτεμβρίου ως ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών.
Το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι για "πρώτη φορά στη χώρα μας γίνονται εκλογές εξπρές" και αυτό συμβαίνει με ευθύνη της κυβέρνησης αλλά και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Στρέφοντας τα πυρά της κατά του Προκόπη Παυλόπουλου η Λαϊκή Ενότητα αναφέρει:
"Ο ΠτΔ έδρασε ως 'εντολοδόχος' της κυβέρνησης και δεν ανταποκρίθηκε στις προτάσεις της 'Λαϊκής Ενότητας' και του προέδρου της Παν. Λαφαζάνη για σύγκληση της σύσκεψης πολιτικών αρχηγών με φυσική παρουσία όλων των προέδρων των κομμάτων, και για εκλογές το νωρίτερο στις 27 Σεπτέμβρη. Είναι φανερό ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτούργησε αποκλειστικά με βάση το συμφέρον της συγκυβέρνησης του εναπομείναντος νεομνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, που ως στόχο είχαν τις εκλογές 'fast track' ώστε να κρύψουν 'κάτω από το χαλί' τις επιπτώσεις των μέτρων του νέου μνημονίου".
Η Λαϊκή Ενότητα αναφέρει πως η κυβέρνηση "ζήλεψε τα χούγια" της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ και δίνει διαπιστευτήρια στους δανειστές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης