Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φίλης: Δεν είναι το ίδιο ο Τσίπρας με τον Μεϊμαράκη - Δεν είναι η οικονομία σε χειρότερη κατάσταση με τον ΣΥΡΙΖΑ

tags :
Φίλης: Δεν είναι το ίδιο ο Τσίπρας με τον Μεϊμαράκη - Δεν είναι η οικονομία σε χειρότερη κατάσταση με τον ΣΥΡΙΖΑ
«Εξυπηρετούν συμφέροντα οι φωνές που ζητουν άμεση αξιοποίηση των κοιτασμάτων» επισήμανε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ
Για παράλληλο πρόγραμμα μιας νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, πέρα από το μνημόνιο, έκανε λόγο το Σάββατο στον ΣΚΑΪ ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Νίκος Φίλης, ο οποίος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι η οικονομία είναι σε χειρότερη κατάσταση μετά από επτά μήνες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
«Το διακύβευμα είναι ποιος θα κυβερνήσει με κοινωνική ευθύνη και ευαισθησία... Εμείς ή οι άλλοι που είναι ανάλγητοι νεοφιλελεύθεροι, που είναι μνημόνιο πριν το μνημόνιο» παρατήρησε ο κ. Φίλης. «Δεν είναι το ίδιο ο Αλέξης με τον Μεϊμαράκη, ο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ» σημείωσε.
«Ο Τσίπρας λέει ‘ζητώ νέα δημοκρατική νομιμοποίηση’... Δεν φοβάται ο Αλέξης λαϊκή νομιμοποίηση και καθαρή εντολή» τόνισε.
Για τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων δήλωσε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει εμπιστοσύνη ότι δεν θα ξεγελαστεί ο λαός με το παλιό πολιτικό κατεστημένο και θα πιστέψει ότι επτά μήνες έφεραν την καταστροφή και δεν την έφεραν 40 χρόνια.
«Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις η ιστορία ότι θα κάνουμε ένα τσακ και θα βγάλουμε πετρέλαιο δεν στέκει» ανέφερε ακόμη, σχολιάζοντας δηλώσεις του καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης Αντώνη Φώσκολου στον ΣΚΑΪ ότι ξέχασαν τον διαγωνισμό για τα πετρέλαια που θα μάς έφερνε 2,5 τρισεκ. ευρώ.
«Εξυπηρετούν συμφέροντα οι φωνές που ζητουν άμεση αξιοποίηση των κοιτασμάτων» επισήμανε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης