Τελευταία Νέα
Πολιτική

Kωνσταντοπούλου: Δεν προτίθεμαι να δημιουργήσω πολιτικό φορέα - Με ευθύνη Τσίπρα η διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ

Kωνσταντοπούλου: Δεν προτίθεμαι να δημιουργήσω πολιτικό φορέα - Με ευθύνη Τσίπρα η διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ
Έπρεπε να ζητήσει εκλογές πριν την ψήφιση του μνημονίου - Με τον αιφνιδιαστικό τρόπο των εκλογών επιχειρείται η εκκαθάριση όσων αρνήθηκαν να συναινέσουν στο εκτρωματικό μνημόνιo - Κάποιοι έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τη λαϊκή εντολή
(upd5)Σκοπιμότητα στη διενέργεια των εκλογών καταλογίζει εκ νέου η πρώην πρόεδρος της βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Με τον αιφνιδιαστικό τρόπο των εκλογών επιχειρείται η εκκαθάριση όσων αρνήθηκαν να συναινέσουν στο εκτρωματικό μνημόνιο, διεμήνυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ.
Κάποιοι έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τη λαϊκή εντολή, κατήγγειλε η πρώην πρόεδρος της βουλής, για να επισημάνει μάλιστα στη συνέχεια πως "ο Αλέξης Τσίπρας και το επιτελείο του παραβίασαν όλες τις αποφάσεις του λαού".
Έπρεπε να ζητήσει εκλογές ο Τσίπρας πριν την ψήφιση του μνημονίου, τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, για να προσθέσει πως "οι εκλογές συμφωνήθηκαν μεταξύ Τσίπρα και δανειστών".
"Για πρώτη φορά οι δανειστές επιχαίρουν για τις εκλογές, ενώ παλιά τις αντιμετώπιζαν σαν κατάρα.
Τώρα είπαν ότι είναι η λύση", συμπλήρωσε.
Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύθηκε, δυστυχώς, με ευθύνη του προέδρου του, κατήγγειλε επίσης.
Ο Αλ. Τσίπρας όφειλε να ζητήσει να εκφραστεί ο λαός, αλλά κάποιοι ήθελαν να έρθει εκβιαστικά το νέο μνημόνιο, συμπλήρωσε για να επισημάνει πως ο Αλ. Τσίπρας και ένα επιτελείο που τον πλαισίωσε αποφάσισαν να διαχωρίσουν τη θέση τους από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Τιμώ όσους συναδέλφους μου με το όχι ή τη διαφοροποίησή τους αγωνίστηκαν, σημείωσε.
Δεν προτίθεμαι να δημιουργήσω πολιτικό φορέα, γνωστοποίησε σε άλλο σημείο της τηλεοπτικής της συνέντευξης, για να επαναλάβει πως "συμπορεύεται με τη Λαϊκή Ενότητα ως ανεξάρτηση".
Συνεχίζοντας, ανέφερε πως η Λαϊκή Ενότητα είναι το πρόπλασμα μίας νέας διαδικασίας σχηματισμού ενός νέου μετώπου, μια προσπάθεια που έγινε από ανάγκη στα στενά περιθώρια που ο Αλ. Τσίπρας έθεσε.
"Το δίλημμα είναι ευρώ ή δημοκρατία κι εγώ απαντώ δημοκρατία.
Δημοκρατία απαντώ και στο δίλημμα δραχμή ή δημοκρατία", απάντησε στη συνέχεια η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ερωτηθείσα να ξεκαθαρίσει τη στάση της απέναντι στο δίλημμα ευρώ ή δραχμή.
Το πόρισμα για τον λογιστικό έλεγχο του χρέους, της αρμόδιας επιτροπής για το χρέος, δεν αξιοποιήθηκε, καθώς αποδείκνυε ότι το ΔΝΤ λειτούργησε με δόλο, κατήγγειλε, στη συνέχεια, η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης