Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαϊκή Ενότητα: Στο Κερατσίνι βρέθηκε σήμερα (3/9) ο επικεφαλής, Παναγιώτης Λαφαζάνης

Λαϊκή Ενότητα: Στο Κερατσίνι βρέθηκε σήμερα (3/9) ο επικεφαλής, Παναγιώτης Λαφαζάνης
Ψήφος στη Λαϊκή Ενότητα σημαίνει αντιμνημονιακή προοδευτική πορεία, τόνισε ο κ. Λαφαζάνης 
Στο Κερατσίνι περιόδευσε σήμερα (3/9) ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητα, κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, όπου μεταξύ άλλων απέτισε φόρο τιμής στον τόπο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.
Ειδικότερα, όπως επισημαίνει σχετικά η Λαϊκή Ενότητα, τον υποδέχθηκαν θερμά εργαζόμενοι, επαγγελματίες και κυρίως νεολαίοι, που του έδωσαν το μήνυμα να συνεχίσει να κρατά ψηλά τη σημαία του αγώνα, «καθώς η Λαϊκή Ενότητα συσπειρώνει στις γραμμές της τις πιο συνεπείς αντιμνημονιακές δυνάμεις του τόπου».
Ο Π. Λαφαζάνης περνώντας μπροστά από τον τόπο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, στάθηκε ευλαβικά μπροστά στο μνημείο που έχει ανεγερθεί εκεί, κατέθεσε λουλούδια και απέτισε φόρο τιμής στον δολοφονημένο αντιφασίστα αγωνιστή.
Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ο Π. Λαφαζάνης έκανε την εξής δήλωση:
«Είμαστε εδώ, στις λαϊκές γειτονιές του Κερατσινίου. Οι λαϊκές γειτονιές από το Κερατσίνι στέλνουν σ’ όλη την Ελλάδα ένα μήνυμα. Ένα ηχηρό μήνυμα ότι το «ΟΧΙ» του Δημοψηφίσματος δεν ηττήθηκε. Ότι το «ΟΧΙ» αυτό συνεχίζεται. Ότι το «ΟΧΙ» αυτό θα νικήσει, θα θριαμβεύσει. Οι λαϊκές γειτονιές, ο λαϊκός κόσμος, η φτωχολογιά της χώρας μας, η νεολαία της χώρας μας, συνεχίζουν να λένε το μεγάλο «ΟΧΙ». Αυτό σημαίνει «Όχι» στα μνημόνια, «Όχι» στη λιτότητα, «Όχι» στην υποτέλεια, «Όχι» στο ξεπούλημα της πατρίδας μας. Αυτό αντιπροσωπεύει η Λαϊκή Ενότητα. Ψήφος στη Λαϊκή Ενότητα σημαίνει αντιμνημονιακή προοδευτική πορεία. Σημαίνει ο λαός στο προσκήνιο. Σημαίνει ο λαός στην εξουσία».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης