Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Πιο αντεθνικό κόμμα η ΝΔ κι από τον ΣΥΡΙΖΑ που έφερε μνημόνιο και λαθρομετανάστες

Μιχαλολιάκος: Πιο αντεθνικό κόμμα η ΝΔ κι από τον ΣΥΡΙΖΑ που έφερε μνημόνιο και λαθρομετανάστες
«Θέλουν να είμαστε μειοψηφία μέσα στην πατρίδα μας – Φτάσαμε στο σημείο η Τουρκία να αμφισβητεί τα σύνορα της χώρας μας»
Μέσα σε γενική αποθέωση στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων ο Νίκος Μιχαλολιάκος έδωσε το σύνθημα για ψήφο στη Χρυσή Αυγή, αφού πρώτα αποδόμησε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.
Αρχικά, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε «στις παράνομες πολιτικές διώξεις και στην "παρέλαση με τις χειροπέδες", προκειμένου να αναγκαστούν οι Χρυσαυγίτες να σκύψουν το κεφάλι, όμως οι Χρυσαυγίτες δεν έσκυψαν το κεφάλι, αλλά αντιθέτως το σήκωσαν ψηλά, αφού οι διώξεις και η πολεμική του αμαρτωλού κι αντεθνικού καθεστώτος είναι τιμή για κάθε αγωνιστή».
Ο Μιχαλολιάκος εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι «η σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής συνεχίζει, αλλά καταρρέει, όμως πρέπει να υπάρχει μεγάλη προσοχή στις προβοκάτσιες που θα θελήσει να στήσει το καθεστώς».
Περνώντας στη συνέχεια στα κόμματα που είναι καθεστώς τα τελευταία χρόνια ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής είπε ότι «αντί για πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, ο ελληνικός λαός εισέπραξε αιματηρό μνημόνιο, αλλά υλοποιήθηκε το αντεθνικό πρόγραμμα του Σύριζα με την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες, νομοσχέδιο το οποίο θα προσβάλλει η Χρυσή Αυγή ενώπιον του ΣτΕ".
Από την κριτική του Μιχαλολιάκου δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και η ΝΔ.
«Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι έστησε την σκευωρία εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης τού τόπου.
Η ΝΔ κυβέρνησε επί πολλά χρόνια, κυβερνούσε μέχρι πριν 7 μήνες και πλημμύρισε την χώρα λαθρομετανάστες.
Ψήφιζε μνημόνια όσο ήταν κυβέρνηση και επέδειξε μνημονιακό ζήλο, υπερψηφίζοντας και το αιματηρό μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο βάζει στο στόχαστρο ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, συμπεριλαμβανομένων των ελλήνων αγροτών.
Πρόκειται για ένα κόμμα αντεθνικό, πιθανόν πιο αντεθνικό ακόμα και από τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού αλησμόνητη έχει μείνει η φράση του «Εθνάρχη» ότι «η Κύπρος κείται μακράν».
Για την Χρυσή Αυγή, για τους Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές, η Κύπρος δεν κείται μακράν, τα εθνικά θέματα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα.
Όπως και η λαθρομετανάστευση, που για μας αποτελεί το σοβαρότερο πρόβλημα, αφού πλήττει τον πυρήνα του ελληνικού έθνους.
Θέλουν να είμαστε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την πατρίδα.
Φτάσαμε στο σημείο η Τουρκία να αμφισβητεί ευθέως τα σύνορα της χώρας»!.
Τέλος, ο Μιχαλολιάκος υποστήριξε ότι η Χρυσή Αυγή έχει ιδεολογία, ενώ η ψήφος στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ είναι χαμένη.
«Οι πολιτικάντηδες ολόκληρου του μνημονιακού τόξου θέλησαν να εξοντώσουν την Χρυσή Αυγή, με πολιτικές διώξεις, δολοφονίες και πολιτική τρομοκρατία.
Θέλησαν να την εξαφανίσουν γιατί οι αλήθειες της Χρυσής Αυγής πονάνε το κατεστημένο.
Δεν τα κατάφεραν όμως γιατί οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες είναι Έλληνες ιδεολόγοι που δεν μάχονται για το προσωπικό τους συμφέρον, αλλά για το αύριο της χώρας.
Η ψήφος στη ΝΔ και τον Σύριζα είναι ψήφος χαμένη, αφού πηγαίνει σε κόμματα που προωθούν την υποταγή, τα μνημόνια, την λαθρομετανάστευση και την πλήρη απεμπόληση της εθνικής κυριαρχίας και των εθνικών θεμάτων.
Αντιθέτως, η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι ψήφος τιμής, καθήκοντος, ψήφος για μια καλύτερη Ελλάδα»!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης