Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αντώναρος: Δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές, λόγω έλλειψης χρόνου ως σύμβουλος της ΕΤΕπ - Στηρίζει τον Μεϊμαράκη

Αντώναρος: Δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές, λόγω έλλειψης χρόνου ως σύμβουλος της ΕΤΕπ - Στηρίζει τον Μεϊμαράκη
Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι τελικά θα πρυτανεύσουν η νηφαλιότητα και η ευθυκρισία στην κάλπη...
Την πρόθεσή του να μην συμμετάσχει στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.
Μάλιστα σε εκτενή ανάρτηση, εξηγεί όλους τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος.
«Οι διαρκώς αυξανόμενες δράσεις της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, της οποίας είμαι σύμβουλος για την Ελλάδα και τη Κύπρο, απαιτούν ωστόσο τη συνεχή καθημερινή ενασχόληση μου σε αυτόν τον τομέα που είναι καίριος για την οικονομική σταθεροποίηση του τόπου.
Η θέση μου αυτή δεν μου επιτρέπει, συνεπώς, να είμαι, όπως θα ήθελα με τη καρδιά, υποψήφιος βουλευτής στις επικείμενες εκλογές».
Ωστόσο, εξέφρασε τη στήριξη του στη Νέα Δημοκρατία και τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Το πλήρες περιεχόμενο της ανακοίνωσης που ανήρτησε ο Ευ. Αντώναρος στο Facebook έχει ως εξής:

Oι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου είναι κρίσιμες για τη χώρα. Οι Έλληνες πολίτες θα αποφασίσουν ποιόν δρόμο θα ακολουθήσει η πατρίδα μας.
Προσωπικά δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι τελικά θα πρυτανεύσουν η νηφαλιότητα και η ευθυκρισία.
Ότι η μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας θα στηρίξει με αποφασιστικότητα και επίγνωση του χρέους τους τον ευρωπαικό προσανατολισμό της χώρας.
Ότι η Ελλάδα θα επιλέξει το μοναδικό δρόμο που θα μας οδηγήσει έξω απο τη κρίση και στην οικονομική ανάκαμψη.
Τον δρόμο αυτό υπηρετεί διαχρονικά και αταλάντευτα η Νέα Δημοκρατία, η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη στην οποία ανήκω απο την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Είναι για μένα ,συνεπώς, αυτονόητο ότι στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου Ευάγγελου Μεϊμαράκη, με τον οποίο με συνδέουν όχι μόνο κοινές πολιτικές διαδρομές πολύ πριν συναντηθούμε σε καίριες θέσεις στη κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, αλλά και στενή προσωπική φιλία.
Οι διαρκώς αυξανόμενες δράσεις της Ευρωπαικής Τράπεζας Επενδύσεων, της οποίας είμαι συμβουλος για την Ελλάδα και τη Κύπρο, απαιτούν ωστόσο τη συνεχή καθημερινή ενασχόληση μου σε αυτόν τον τομέα που είναι καίριος για την οικονομική σταθεροποίηση του τόπου.
Η θεση μου αυτή δεν μου επιτρέπει, συνεπώς, να είμαι, όπως θα ήθελα με τη καρδιά, υποψήφιος βουλευτής στις επικείμενες εκλογές.
Όμως η σαραντάχρονη αδιατάρακτη σχέση μου με τη Νέα Δημοκρατία αυταπόδεικτα με φέρνουν στο πλευρό του Ευάγγελου Μειμαράκη, στον οποίον είχα σήμερα την ευκαιρία κατα τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας να εξηγήσω την απόφαση μου και να τον διαβέβαιώσω για τη πλήρη υποστηριξη μου προς την άοκνη προσπάθεια του.

ΥΓ: Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόθερμα όλες τις φίλες και φίλους εδώ στο facebook και αλλού που το τελευταίο διάστημα με παρακινούσαν με μηνύματα και τηλεφωνήματα να είμαι υποψήφιος.
Τους διαβεβαιώνω ότι η απόφαση που πήρα δεν ήταν εύκολη. Πιστεύω όμως ότι έτσι μπορώ να είμαι περισσότερο χρησιμος για την Ελλάδα μας.
Άλλωστε δεν υποστέλλω τη σημαία.
Θα είμαι παρών όπως πάντα, διατυπώνοντας με ευθύτητα τη γνώμη μου και εκτιμώντας κάθε δική σας παρατήρηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης