Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ για Σπίρτζη (Υποδομών): Τον παρακολουθήσαμε με έκπληξη στις προγραμματικές - Δεν έχει τίποτα να παρουσιάσει

tags :
ΝΔ για Σπίρτζη (Υποδομών): Τον παρακολουθήσαμε με έκπληξη στις προγραμματικές - Δεν έχει τίποτα να παρουσιάσει
«Τα 2/3 του χρόνου τα αφιέρωσε στο να κατηγορεί άλλα κόμματα που βρέθηκαν στην εξουσία και τον υπόλοιπο χρόνο στην περιγραφή πέντε γενικόλογων και ασαφών αξόνων δράσης»
Σκληρή επίθεση στον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατίας με ανακοίνωσή της.
Συγκεκριμένα, ο Υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, αναφορικά με τις προγραμματικές δηλώσεις του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χ. Σπίρτζη, δήλωσε ότι «με έκπληξη παρακολουθήσαμε τη χθεσινή ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστου Σπίρτζη».
Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Αυγενάκη:
«Τα 2/3 του χρόνου του τα αφιέρωσε στο να κατηγορεί κόμματα που βρέθηκαν στην εξουσία τα προηγούμενα χρόνια - ξεχνώντας ότι ήταν στενός συνομιλητής των απελθόντων Υπουργών - και τον υπόλοιπο χρόνο στην περιγραφή πέντε γενικόλογων και ασαφών αξόνων δράσης.
Δυστυχώς, καμία αναφορά για τις αστικές συγκοινωνίες, καμία ουσιώδης αναφορά στις δημόσιες και ιδιωτικές μεταφορές, καμία ουσιώδης αναφορά για τα υπάρχοντα έργα, καμία ουσιώδης αναφορά για τον προγραμματισμό νέων έργων
Την ίδια στιγμή για τα όσα γενικά είπε, παρέπεμψε το Σώμα στις ολοκληρωμένες προτάσεις που θα κατέθετε στα πρακτικά, τις οποίες όμως ποτέ δεν κατέθεσε. Ή δεν έχει τίποτα να παρουσιάσει, ή για άλλη μια φορά αερολογεί.
Ως Νέα Δημοκρατία, δεσμευόμαστε ότι -παρά τις μεγάλες πολιτικές διαφωνίες που έχουμε με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.- θα συμμετέχουμε ενεργά και με προτάσεις σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία της Κυβέρνησης, με δημιουργικό και εποικοδομητικό διάλογο, προκειμένου να διορθώσουμε στρεβλώσεις και προβλήματα του παρελθόντος.
Δηλώνουμε ότι είμαστε υπέρ των θεσμικών αλλαγών για την επιτάχυνση της υλοποίησης των δημόσιων έργων, είμαστε υπέρ της δημιουργίας δομών στρατηγικού σχεδιασμού δημόσιων υποδομών, είμαστε υπέρ της απλούστευσης διαδικασίας έγκρισης και υλοποίησης μεγάλων δημοσίων έργων, είμαστε υπέρ της ενίσχυσης της εξωστρέφειας, είμαστε υπέρ της αξιοποίησης της γεωθερμίας και βέβαια είμαστε υπέρ της ιδιωτικής οικονομίας και ενός ευέλικτου και αποτελεσματικού κράτους, φτάνει να δούμε πως τα σκέφτεται όλα αυτά η ηγεσία του Υπουργείου, διότι από την θεωρία στην πράξη -έχουν δείξει ότι- απέχουν πολύ».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης