Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: Θα εισηγηθεί στην Κεντρική Επιτροπή τη διεξαγωγή Συνεδρίου τον Φεβρουάριο

tags :
Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: Θα εισηγηθεί στην Κεντρική Επιτροπή τη διεξαγωγή Συνεδρίου τον Φεβρουάριο
Η Πολιτική Γραμματεία θα εισηγηθεί επίσης στην Κεντρική Επιτροπή να αποφασίσει την πραγματοποίηση καμπάνιας εγγραφής νέων μελών
Τη διεξαγωγή του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ τον Φεβρουάριο του 2016 θα εισηγηθεί η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος στην Κεντρική Επιτροπή που συνεδριάζει το Σαββατοκύριακο.
Η απόφαση ελήφθη κατά τη σημερινή (8/10) συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα.
Κατά τις πληροφορίες, η Πολιτική Γραμματεία θα εισηγηθεί επίσης στην Κεντρική Επιτροπή να αποφασίσει την πραγματοποίηση καμπάνιας εγγραφής νέων μελών ενόψει και του συνεδρίου, με το σκεπτικό που έχει αναπτυχθεί και σε άλλες συνεδριάσεις, για αντιστοίχηση της οργανωμένης βάσης του κόμματος με την κοινωνική δυναμική που έχει αναπτυχθεί για τον ΣΥΡΙΖΑ. Στη συνεδρίαση του Σαββατοκύριακού αναμένεται να εκλεγεί νέος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ θα συμπληρωθούν οι κενές θέσεις της Πολιτικής Γραμματείας.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο πρώτος κύκλος της συζήτησης κατά τη σημερινή συνεδρίαση αφορούσε στο κείμενο της εισήγησης της Πολιτικής Γραμματείας προς την Κεντρική Επιτροπή.
Το κείμενο θα αποτελείται από δύο θεματικές, η μία θα αφορά στην αποτίμηση των εκλογών και η δεύτερη θα αφορά στον προγραμματισμό για την επόμενη περίοδο, ενόψει και του Συνεδρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης