Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Ο λαός ψάχνει τον πολιτικό να του κάνει το ρουσφέτι, αντί να θέλει να το καταργήσει

Λεβέντης: Ο λαός ψάχνει τον πολιτικό να του κάνει το ρουσφέτι, αντί να θέλει να το καταργήσει
«Στη Βουλή έχουμε τον διάλογο των “κωφών”, δεν απαντιέται τίποτα», υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων 
Την εκτίμηση ότι ο λαός ψάχνει τον πολιτικό να του κάνει το ρουσφέτι, αντί να θέλει να το καταργήσει, διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κ. Βασίλης Λεβέντης.
Παράλληλα, μιλώντας στον ραδιοσταθμό του Alpha, ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι «σήμερα δεν υπάρχουν επαναστάτες και ο λαός έχει ανάγκη για την επανάσταση, αυτό πουλάνε».
«Θέλουμε μια επανάσταση που να μας βολεύει, χωρίς να ματώσουμε και να ιδρώσουμε», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος ανέφερε ότι συνομιλώντας με τον κ. Αλέξη Τσίπρα τον ρώτησε: «δεν αισθάνεστε την υποχρέωση μετά τα ψέματα απέναντι στη νεολαία, να ζητήσετε συγγνώμη;».
Στη συνέχεια επεσήμανε ότι στη Βουλή γίνεται ο διάλογος των “κωφών”, καθώς τίποτα δεν απαντιέται, ενώ σχολίασε πως «οι στρατιές των αργόμισθων συμβούλων στη Βουλή πρέπει να απολυθούν».
«Στο μόνο που είχε δίκιο η κα Μπακογιάννη είναι για την ηλικία του κ. Μητσοτάκη, στα υπόλοιπα ας μην του μοιάσω», σημείωσε ο κ. Λεβέντης, προσθέτοντας πως το γραφείο του κόμματος στη Βουλή ήταν του κ. Μητσοτάκη και «χρειάζεται σοβαρός αγιασμός για να μην μας πιάσει η κατάρα».
«Να έρθει ο Ιερώνυμος, να πει όλες τις ευχές, να μην τις καταπιεί, να φύγει η κατάρα», κατέληξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

www.bankingnews.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης