Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κακλαμάνης (ΝΔ): Ο ρόλος μου είναι ενωτικός – Θα βοηθήσω όποιον και αν εκλεγεί πρόεδρος

Κακλαμάνης (ΝΔ): Ο ρόλος μου είναι ενωτικός – Θα βοηθήσω όποιον και αν εκλεγεί πρόεδρος
Θα ψηφίσω τον Β. Μεϊμαράκη, με κριτήριο ότι εξασφαλίζει την ανασυγκρότηση, την ανανέωση και την σοβαρότητα στην Βουλή, σημείωσε ο κ. Κακλαμάνης
Την πρόθεσή του να βοηθήσει όποιον και αν εκλεγεί πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, γνωστοποίησε ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης, βουλευτής της παράταξης μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά».
Ειδικότερα, τόνισε ότι ο δικός του ρόλος είναι ενωτικός, «τελεία και παύλα», χωρίς να αφήσει περιθώρια για παρανοήσεις.
Επανέλαβε, βέβαια, ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Β. Μεϊμαράκη, με το κριτήριο ότι εξασφαλίζει την ανασυγκρότηση, την ανανέωση και τη σοβαρότητα στη Βουλή.
Ερωτηθείς σχετικά διευκρίνισε πως «δεν έχουν καμία σχέση οι προσωπικές σχέσεις με την ουσιαστική ενότητα που βασίζεται σε αρχές και αξίες», ενώ συμβούλεψε και τους τέσσερις υποψηφίους, κυρίως τους νεότερους, να διαβάσουν την ιστορία της παράταξης και να καταλάβουν τι εκπροσωπούν.
Ο κ. Κακλαμάνης άφησε και κάποιες αιχμές, καθώς, όπως είπε, «καθένας είναι ελεύθερος να στηρίζει όποιον επιθυμεί, να το κάνει όμως σαν άτομο και όχι με την θεσμική του ιδιότητα».
Ως προς το δίπολο που έχει τεθεί ανάμεσα στο «παλιό και το νέο», σημείωσε ότι δεν είναι ηλικιακό, αλλά αφορά στον τρόπο ζωής και τις ιδέες του καθενός.
«Υπάρχουν νέοι που σηματοδοτούν κακά πράγματα και παλιοί που σηματοδοτούν πολύ θετικά», επεσήμανε χαρακτηριστικά.
Τέλος, τάχθηκε υπέρ της διενέργειας debate ανάμεσα στους τέσσερις υποψηφίους, καλώντας τους δημοσιογράφους να τους υποβάλλουν στην βάσανο των ερωτήσεων, ενώ έθεσε και ένα σαφές ερώτημα για τον Απόστολο Τζιτζικώστα.
«Ο Α. Τζιτζικώστας, που είχα μια εξαιρετική συνάντηση μαζί του, οφείλει να απαντήσει ποιός θα είναι ο πρόεδρος της Κ.Ο. της ΝΔ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης