Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουκοδήμος (ΝΔ): Στηρίζω την υποψηφιότητα του Β. Μεϊμαράκη – Θέλει να σταθεροποιήσει την εσωκομματική κατάσταση

tags :
Κουκοδήμος (ΝΔ): Στηρίζω την υποψηφιότητα του Β. Μεϊμαράκη – Θέλει να σταθεροποιήσει την εσωκομματική κατάσταση
Ο κ. Κουκοδήμος εξέφρασε τη δυσφορία του για τον μακρύ χρόνο της εσωκομματικής προεκλογικής περιόδου, λέγοντας, ότι αυτό θα αδυνατίσει τη θέση του κόμματος μέσα κι έξω από τη Βουλή
Την εκτίμηση ότι «ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατέθεσε υποψηφιότητα, γιατί θέλει να σταθεροποιήσει την κατάσταση στα εσωκομματικά της ΝΔ, να κάνει την αντιπολίτευση, που χρειάζεται -και ξέρει- να κάνει και την κατάλληλη στιγμή θα παραιτηθεί, όπως παραιτήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς και θα πει τώρα ξεκινάει η διαδικασία, επειδή έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση», διατύπωσε ο βουλευτής της παράταξης, κ. Κώστας Κουκοδήμος.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως εκτιμώντας ότι «αυτός είναι ο σκοπός του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, να είναι μεταβατικός και εγγυητής και γι' αυτό τον στηρίζω».
Παράλληλα, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Πρακτορείο», εξέφρασε τη δυσφορία του για τον μακρύ χρόνο της εσωκομματικής προεκλογικής περιόδου, λέγοντας, ότι αυτό θα αδυνατίσει τη θέση του κόμματος μέσα κι έξω από τη Βουλή, ενώ εξέφρασε την ανησυχία του για την αντιπαράθεση μεταξύ των υποψηφίων.
Παράλληλα, σημείωσε πως «φάνηκε από το καλημέρα, σχετικά με την αντίδραση στην υποψηφιότητα Τζιτζικώστα, ξεκίνησε κόντρα, που θα εξελιχθεί και θα έχει άσχημη κατάληξη, γιατί θα βγουν σπαθιά, μαχαίρια πιστόλια», ενώ πρόσθεσε ότι «δεν θα μείνει χρόνος για μας τους βουλευτές να μιλήσουμε, γιατί θα καταναλώσουν τον χρόνο οι τρεις υποψήφιοι που είναι βουλευτές, για να κάνουν επίδειξη δυνάμεως».
Τέλος, διατύπωσε την εκτίμηση ότι η διάσταση απόψεων δεν έχει περάσει στη βάση, γιατί «ο κόσμος είναι ψιλοαδιάφορος περιμένει απαντήσεις για τη φορολογία και τον ΕΝΦΙΑ, δεν ασχολείται παρά με τα εσωκομματικά της ΝΔ ή άλλων κομμάτων».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης